Darwinova cena II. stupně

Před pár dny byla v médiích zpráva o letošních laureátech Darwinovy ceny - uděluje se těm, kdo se sami vlastní blbostí zabili a vyřadili se tím z přirozeného výběru a přispěli tak ke zkvalitnění lidské populace. Je to dost cynické, ale stalo se vám taky někdy, že jste si po nějaké akci řekli (nebo mohli říct): tak, a teď jsem byl žhavým kandidátem na Darwinovu cenu?
Letos to byl nějaký planker (to je živočišný druh podobný geocacherovi :))

Kdyby nedošlo ke zrušení podmínkových mysterek, tak by určitě byla nějaké keš, kde by se bylo nutné takhle vyfotit :slight_smile:

Koneckonců., pro některé lidi byla nebezpečná i podmínka vyfotit se na jízdním kole :smiley:

Ne že bych si to spojoval s Darwinovou cenou, ale něco podobného mě napadá u každé keše s terénem horším než 3 :slight_smile: Do T5 bych se nepustil ani náhodou (tedy přinejmenším prozatím, dokud z GC nezblbnu ještě více :))

Kdysi někdo logoval na poměrně pohodové keši s obtížností 2/2, že vlezl kam neměl a skončil v sanitce.

Na opravdickou keš 5/5 leze bez vybavení jen nezodpovědný mamlas.

Ja taky dokud jsem nepřišel pod krabku, kterou jsem viděl, někteří psali, že tam byli i bez vybavení a si připadal jak mlsnej kocour. Tak jsem pořídil pětkové vybavení, dlouho to teoreticky studoval a pak to dal.

myslím, že tady se pár kandidátů brzy najde [cache]GC34DC4[/cache]

Ty taky Zdenku víš o všem :o)))
Mě se na ni ptal Aqualung, jak jsi tu keš našel Ty? Neříkaj, že tam máš notifikace :o)
Osobně si myslím, že s hloubkou (pro GC) to trochu přehnali, ale zas je to výzva :o)
Taky keš mohli dát k Technickému kostelu do Orlíku a to by teprv byla blbina :o)

Chce to jen nekoho s lodkou a pak freediving. Teda jestli neni zadrhel po ceste. Takze reseni to ma :wink:

KA-mo: napřed někoho, kdo vypustí od keše bójku, aby měl ten freediver po čem sestupovat :o))

Ale řešeni to je :wink:
Ja jsem rad za po Ponorku, tato uz zustane asi neodlovena.

Výbavu na tuhle keš jen tak někdo nemá, to jako by dal někdo keš na severní stranu Eigeru :o)) Taky na to výbavu teoreticky mám, ale zabít se tam nepojedu :o))

zájemcům o FTF odlov po víkendovém rychlokurzu v potápění doporučuji nejdříve přečíst následující…
http://coord.info/GL4ZFXHZ
http://www.stranypotapecske.cz/nehody/lestinka22012011.asp?str=201101252245570

Je hezká tvá starost o bližní tvé, ale tak šílený nikdo není. A pokud jo, tak ho to v těch podmínkách rychle přejde :slight_smile:

Kdyby tam někdo vyslal ponorku /řízenou přes drát/ může si taky logovat Found It? Já takovéto vybavení nemám, ale čistě teoreticky…

Záložka"nehody" byla první na tom serveru, kterou jsme s kamarádem procetli komplet :-)) ttp://www.stranypotapecske.cz/nehody/lestinka22012011.asp?str=201101252245570
A některé nehody i vícekrát, jako třeba zrovna tu nehodu na Lestince. Dodnes Nevím co to tam mel na záložní auto matice nasroubovane…

Moc zajímavá výzva. Škoda, že se bojím…

Ve výbavě problém nebude, do 37 m je to totéž jako do 15 m. Spíš zkušenosti, dostatečný počet ponorů v našich kalných a studených vodách…

Poučné, i když tato konkrétní nehoda se stala při sólo ponoru pod ledem, což není právě rozumné - a ani FTF lovci to absolvovat nemusí.

Kulhal: no mě by zajímalo kolik kačerů má dvojče 2x12l a lahev na dekomresi :o))
Je fakt, že půjčit se to dá určitě, ale platí to přirovnání k severní stěně Eigeru :o)
Ona by konec konců plně stačila pixla někde u Valotky :o)