Potreboval bych dostat data z formatu *.gpx ci *.loc do excelu nebo textu, vi nekdo jak na to ?
Dik za radu.
Potreboval bych dostat data z formatu *.gpx ci *.loc do excelu nebo textu, vi nekdo jak na to ?
Dik za radu.
Data ve formatu *.gpx (z Easy GPS) jdou otevrit primo v excelu!
Proboha jak ? Jedna se prece o format XML. Zkousel jsem a samozrejme nepochodil. Tys to osobne zkousel ? Trosku podrobneji prosim :o)
geocaching.gpx stazeny z GC.CZ:
Dik, musim najit nekde Excel 2002, mam Excel 2000 a ten to taky timhle postupem nezvlada ![]()
To se teda omlouvam, já pracuju s excelem 2002 a tam to v pohodě jde otevřít. Nevěděl jsem, že starší verze toto nezvládají.
Doporucuju soft GPSBabel. Multiplatformni zalezitost na konverzi gps waypointu asi z a do milionu formatu vcetne html, textu, csv pres obecny formaty loc, gpx, xml az po kvanta proprietalnich formatu ruznejch softu … najdes snadno pres google.
[quote]
Dik vsem za rady a pomoc :-))) Ted jsem to zprovoznil s GPSBabel, funguje to treba na format OziExploreru a pak pres import do Excelu. No a jak bude novy Excel pujde to snad primo a jeste jednoduseji. Jsem spokojen a jdu s klidem v srdci spat. Chrrr piiisk . . .