Databáze CWG vznikla za účelem možností generování sbírky CWG do statistik do profilu na gc.com.
Součásti databáze je i webové rozhraní pro možnost prohlížení aktuálního obsahu databáze.
Toto webové rozhraní nenahrazhuje oficiální katalog CWG a může obsahovat fotografie horší kvality dodané přímo majitely konkrétních CWG.
Do datábaze bylo právě přidáno 210 nových CWG - na obrázcích se usilovně pracuje, ale chvíli to potrvá, protože souběžně dokončuji přípravu eventu Seznameni s URWIGO
Vzhledem k tomu, že se mi ozval Peter Kudoláni, který má na svém webu přehled všech SWG že si nepřeje abych používal některé jeho obrázky jsem nucen je na webu skrýt než si je sám nafotím u JPAgea.
Tak jsem několikrát kontaktoval výrobce Ty,Ty,Ty s prosbou o možnost nafotit CWG do databáze a vůbec nereagují - tímto se omlouvám všem kačerům že u CWG od tohoto dodavatele nejsou fotografie.
Maxaci si delas prdel?
Ze nereagujes na mail za to nemuzu
a ze zavolas v 18 h ze jedes kolem se nezlob, ale neni pokazde chut na navstevu. Staci zvednout telefon a domluvit se na foceni pres den v obchode.
1.) Přidáno 120 nových CWG
2.) Doplněno 150 obrázků 3.) Databáze doplněna o GUID a GC - takže od teď se můžete u CWG jedním kliknutím dostat na profil hráče nebo listing eventu.