Databáze CWG - co je nového?

Databáze CWG vznikla za účelem možností generování sbírky CWG do statistik do profilu na gc.com.

Součásti databáze je i webové rozhraní pro možnost prohlížení aktuálního obsahu databáze.
Toto webové rozhraní nenahrazhuje oficiální katalog CWG a může obsahovat fotografie horší kvality dodané přímo majitely konkrétních CWG.

Dotazy na oficiální katalog CWG můžete zapsat do vlákna týkající se nového oficiálního katalogu.

Do databáze bylo přidáno 60 nových CWG: http://cwg.maxinoha.cz/posledni.php

Skoda ze tam neni vyhledavani podle Niku. Zkousel jsem v tom listovat al e nechal jsem toho. Ale pro Mozigo je to asi OK. Diky za iniciativu.

Do databáze bylo přidáno 35 nových CWG: http://cwg.maxinoha.cz/posledni.php

Databaze CWG bude chvílí nedostupná - právě probíhá upgrade serveru na Debian 5.0 Lenny.

[color=red]V tuto chvíli všechna CWG v databázi obsahují obrázky.[/color]
Děkuji všem za spolupráci.

Do datábaze bylo právě přidáno 210 nových CWG - na obrázcích se usilovně pracuje, ale chvíli to potrvá, protože souběžně dokončuji přípravu eventu Seznameni s URWIGO

[color=red]Už jsme překročili hranici 2000 různých CWG [/color](aktualní stav databáze 2059 CWG)

Docela to pribiva!

Chtel bych podekovat za to ze to funguje i pro GSBuilder! :wink:

I já díky za GSBuilder :slight_smile:

Do databáze přidáno 158 nových CWG (link)

Aktualizováno 200 obrázků - další obrázky v průběhu týdne :wink:

Vzhledem k tomu, že se mi ozval Peter Kudoláni, který má na svém webu přehled všech SWG že si nepřeje abych používal některé jeho obrázky jsem nucen je na webu skrýt než si je sám nafotím u JPAgea.

To je od "kolegy" vskutku asiatský přístup ke společné hře a zálibě… palec dolů.

Připojuji se :slight_smile:

Přidal jsem do katalogu hledání podle nicku (odkaz)

Tak jsem několikrát kontaktoval výrobce Ty,Ty,Ty s prosbou o možnost nafotit CWG do databáze a vůbec nereagují - tímto se omlouvám všem kačerům že u CWG od tohoto dodavatele nejsou fotografie.

Maxaci si delas prdel?
Ze nereagujes na mail za to nemuzu
a ze zavolas v 18 h ze jedes kolem se nezlob, ale neni pokazde chut na navstevu. Staci zvednout telefon a domluvit se na foceni pres den v obchode.

Maily posilám jen já - od vás žádny nepřišel - pokud nepočitám automatické zprávy z vašeho e-shopu. Například jsem jeden posílal v úterý.

Máme několik novinek:

1.) Přidáno 120 nových CWG
2.) Doplněno 150 obrázků
3.) Databáze doplněna o GUID a GC - takže od teď se můžete u CWG jedním kliknutím dostat na profil hráče nebo listing eventu.

Nově je možné v Databazi řadit CWG podle výrobce, stačí si zvolit výrobce