Připravuji nový vzhled Databáze CWG a mám k dispozici 4 návrhy horního banneru, který se vám nejvíce líbí?
Me osobne ctvrta verze s mraveneckama.
Poradi 4, 2, 1, 3
Také bych zvolil pořadí 4, 2, 1, 3.
4 je gut
4 ![]()
4 (možná i modifikace za hovnivály valící si svou kuličku, ty jsou výraznější než mravenci
)
4 > 1 > 3 > 2
Nejvíc se mi zamlouvá 1. návrh. Pak 2,4 a nejméně mě zaujal 3.
4 mravenci jsou fajn
Jsem pro 1. je asi nejlepší… dle mého. B) Ale ještě radši bych byl, kdyby v databázi byl už obrázek toho našeho kolečka ![]()
Ten tam je, bohužel jen ze zaslané fotky - takže horší kvalita
http://cwg.maxinoha.cz/hledat.php?nick=sobikovi
Aha, tak omluva. Díval jsem se tam nějak včera či předvčírem a nebyl… Díky.
Jednička a čtyřka. ![]()
4
Taky bych byl pro verzi cislo 4!!!
1 a 4 fakt pěkný návrhy, u 1 se mi tam líbí ta spojitost s těmi zvířaty,rostlinami prostě s přírodou kterou si já s geocachingem spojuju
Kdyz to jeste par roku budete tunit, tak mozna slezu z pece a rozhoupu s k tomu, ze na nejblizssi policejni uradovne nahlasim, ze sice mam svoji cwg placku vic jak rok, ale nejsem doposud katalogizovanej ;-)))
Nechci jít proti proudu, ale mně se nejvíc líbí 3. Dokonce tam vidím spoustu souvislostí s geocachingem. Plánování, příprava, nějaká delší multinka kde jeden krok navazuje na druhý apod.
"Brabenci" jsou taky v pohodě, ostatně ty návrhy jsou všechny hezký.
mravenci: takovi domacti:-) Dobre se na to kouka a i to nuti k usmevu - dobra myslenka - ja bych dal asi je:-)
Ostatni se mi taky libi. Dalsi v poradi by byl asi vybuch,pak zviratka a nakonec sachy…ty jsou dost proflaknuty motiv a hlavne clovek v tom musi ten vyznam dost hledat-premyslet (pak ho napada ta priprava a tak..),ale kouknu na mravence a je mi jasne,proc tam jsou - priroda,systematicnost v praci,ma to ducha:-)