Jsou nekde ulozene veskere kese v Ceske Republice? Popripade i zahranici?
Respektive, nesdili to nekdo, kdo to aktualizuje?
Nerad bych soudruhy z GS nasral tim, ze jim budu spamovat db servery…radsi bych si to stahl od nekoho, kdo uz to udelal
Pro rejpaly, osobne bych uploadl svoji db na nektery share server a tim pomohl GS snizit traffic.
To je mi jasny, taky kazdej souhlasil s tim, ze nemuze pouzivat GJ a jine roboticke aplikace pro download kesi, ale deje se to. To je proste jako P2P nebo cokoliv jinyho. Ja se jim snazim pomoct tim, ze nebudu tahat kese po jednom, ale radsi je stahnu jako balik na nejakym shareserveru.
Jsi v poradně, tak asi chceš radu.
Dobrá rada: nedělej to!
P.S. a jestli ti to nestačí, tak si ještě ujasni: opravdu chceš zpřístupnit všechny souřadnice a listingy úplně komukoliv, kdo najde rapidshare? Já jsem rozhodně proti.
Hm. Kdyby GC uvolnili db soubory pro jednotlive oblasti /staty tim, ze je zpristni jako datove soubory na jinych serverech, tak by nemuseli mit vrasky na cele z toho, ze jim do databaze jedou X-milion hitu.
Verim tomu,k ze tady ostrileni hosi maji minimalne celou evropu, proc to mam ja stahovat (delat sobe a GS potize), kdyz bych si to mohl stahnout nekde jinde…
A zrovna ve čtvrtek jsme potkal človíčka, který má registraci na gc.com a občas se koukne do nějaké tradičky. Databázi si od nikud netahá, na to mu stačí mobil s GPS a on-line přístup. Do logbooků se nepíše, návštěvy neloguje. Tomu se prostě zcela zabránit nedá, když má GPSku skoro každý.
Ale důvod, proč veřejně sdílet i tyhle data, to fakt nechápu.
poslyš trnec, oni ti to ani v GS na flešku nehodí. Budeš si muset koupit PM a nastavit si PQ
Na denní lov ti stačí si stáhnout aktuálně to, co opravdu odlovíš, ne 25000 keší.
Další diskuse asi nemá smysl
P.S. a na filmy se vztahují trochu jiné paragrafy než na databáze, doporučuju prostudovat si autorský zákon