Datumy v GeoToad

Zacal jsem pouzivat Geotoad, moc sikovna vecicka, ale mam problem.

1. Vsechny kese se tvari, ze byly ulozeny dnes (tj. v dobe stahovani)

2. Kdyz je natahnu do GSAK, tak se mi oznaci mnou zalozene, ale uz se neoznaci mnou nalezene.

Nevite nekdo, co s tim?

Pro prenos do GSAK pouzivam gpx format.

Diky Peta

Když už je tady řeč o tom geotoadu, jak se tam správně zadává stát ( Česká republika)? Zkoušel jsem Czech Republic, CZE a mnoho dalších co mě napadlo a pořád to háže nějakej error. Když jsem hledal podle vzdálenosti od souřadnic tak to funguje ok.

U gc.com obecně. State znamená stát USA, a country znamená stát (země) . Tož tak. Z toho vyplývá, že Geotoad umí jen státy USA a ne země jako Czech Republic, pokud se mýlím, ať mě někdo opraví.

on driv umel i zeme, ale bohuzel po nekolika zmenach na GC.com uz tuhle funkci autor neobnovil, coz je skoda a pro je tim soft temer k nicemu :frowning:

Ceska republika sa vybrat neda, ale ze by to bolo kvoli tomu k nicomu, to su divne slova…

Ja taham kruh 20 mil od N50 05.000 E14 24.000

Tak bud trochu realista, naco Ti je asska cache? alebo ked si v pohranici, tiez radsej ocenis vyber podla miesta ako statu.

no i do Ase se mozna nekdy podivam :slight_smile: , jde o to ze je k nicemu pro me(kdokoliv jiny muze najit vyuziti .) )v tuhle chvili, protoze pro stahovani kesi i s obsahem a poslednimi logama pouzivam Easy Niche ktery mu dam akorat loc soubor(prekonvertovany GPX tady odtud ) a stahne se mi to cele. I kdyz je pravda ze informace rychle muzou zastarat. Obcas kdyz nekam vyjedu za prahu tak se hodi mit u s sebe ty popisy abych mel sanci sem tam neco ulovit a ne vzdy je cas na pripravu. Jinak az se nekdy donutim ten proces ziskavani a konverze dat a nahrani do PDA zautomatizovat pres nejakou davku, tak GeoToAd bude asi nejspise pouzitelna docela dobre