Když už je tady řeč o tom geotoadu, jak se tam správně zadává stát ( Česká republika)? Zkoušel jsem Czech Republic, CZE a mnoho dalších co mě napadlo a pořád to háže nějakej error. Když jsem hledal podle vzdálenosti od souřadnic tak to funguje ok.
U gc.com obecně. State znamená stát USA, a country znamená stát (země) . Tož tak. Z toho vyplývá, že Geotoad umí jen státy USA a ne země jako Czech Republic, pokud se mýlím, ať mě někdo opraví.
no i do Ase se mozna nekdy podivam , jde o to ze je k nicemu pro me(kdokoliv jiny muze najit vyuziti .) )v tuhle chvili, protoze pro stahovani kesi i s obsahem a poslednimi logama pouzivam Easy Niche ktery mu dam akorat loc soubor(prekonvertovany GPX tady odtud ) a stahne se mi to cele. I kdyz je pravda ze informace rychle muzou zastarat. Obcas kdyz nekam vyjedu za prahu tak se hodi mit u s sebe ty popisy abych mel sanci sem tam neco ulovit a ne vzdy je cas na pripravu. Jinak az se nekdy donutim ten proces ziskavani a konverze dat a nahrani do PDA zautomatizovat pres nejakou davku, tak GeoToAd bude asi nejspise pouzitelna docela dobre