Před dvěma měsíci jsem založil kešu GC1JPBW, jenže se jaxi nikdo nemá k jejímu odlovu. Paradoxně tedy vypisuji soutěž pro prvního FTFkáře a pro toho, kdo ji dá, mám připravenou láhev šampaňského ![]()
Fakt, nekecám :-))
Spužva
Před dvěma měsíci jsem založil kešu GC1JPBW, jenže se jaxi nikdo nemá k jejímu odlovu. Paradoxně tedy vypisuji soutěž pro prvního FTFkáře a pro toho, kdo ji dá, mám připravenou láhev šampaňského ![]()
Fakt, nekecám :-))
Spužva
A to šampaňské je pravé francouzské ? Jinak ta keška vypadá bohovsky. La.Bella by řekl "klobúk dúle".
Asi tam zaskočím cestou z práce ![]()
Škoda, nedá se tam dojet autem … We could not calculate directions between Home Coordinates and Shilin - Stone [email protected],103.323967. ![]()
Jasně, že je francouzské, začneme třeba Mummem, ok ![]()
Fotku ze Shilinu posílám, na odpovědi se mrknu ![]()
A kruci, je to trosku z ruky … ![]()
GAldra - good job!! :D:D
Aspoň FTF zůstane doma :DB)![]()
galdra napsal/a:
spuzva napsal/a:
galdra napsal/a:
Fotku ze Shilinu posílám, na odpovědi se mrknuGAldra - good job!! :D:D
Aspoň FTF zůstane doma :DB)
no baže, ale pro Tebe mám jen Bohemku brutta, ok?? a už máš odpovědi? B)
mitak napsal/a:
A to šampaňské je pravé francouzské ? Jinak ta keška vypadá bohovsky. La.Bella by řekl "klobúk dúle".
Díky, ale copak kešu, ten park je bohovskej, faktžejo
Já tam byl dřív, Galdra kecá. Přišel, až když jsem se vzbudil…
o:o No jo, viděl jsem tam nějakýho houmelesáka chrápat, ale že je to Olivín…???
Jinak ta keš je fakt bomba, trochu mi to připomíná tuto: [cache]GC13JC4[/cache]
galdra napsal/a:
Jinak ta keš je fakt bomba, trochu mi to připomíná tuto: [cache]GC13JC4[/cache]
čoveče to je něco úplně jiného, myslím z geolog hlediska
spuzva napsal/a:
galdra napsal/a:
Jinak ta keš je fakt bomba, trochu mi to připomíná tuto: [cache]GC13JC4[/cache]čoveče to je něco úplně jiného, myslím z geolog hlediska
Tak to každopádně, jen podle fotek co jsem našel na netu a osobní návštěvou Bletterbachu, posuzuji pouze přírodní scenérie, které jsou sice odlišné, ale přesto nádherné.
Olivin napsal/a:
Já tam byl dřív, Galdra kecá. Přišel, až když jsem se vzbudil…
Dear Olivín, to jsi někde v Egyptu, ne??![]()
spuzva napsal/a:
Olivin napsal/a:
Já tam byl dřív, Galdra kecá. Přišel, až když jsem se vzbudil…Dear Olivín, to jsi někde v Egyptu, ne??
Ne, není v Egyptě: http://www.world-travel-photos.com/routard-pays-photo-1-202-3484-cs-asie-Čína-shilin-la-forêt-de-pierres-chambre-du-dragon.html
galdra napsal/a:
spuzva napsal/a:
Olivin napsal/a:
Já tam byl dřív, Galdra kecá. Přišel, až když jsem se vzbudil…Dear Olivín, to jsi někde v Egyptu, ne??
Ne, není v Egyptě: http://www.world-travel-photos.com/routard-pays-photo-1-202-3484-cs-asie-Čína-shilin-la-forêt-de-pierres-chambre-du-dragon.html
Nuže, toto místo jsem tak fakt neviděl..
tak kešu už má nálezce.. Láhev připadá DORCADIONOVI. Good luck!