Jako tradicne jsem poodesel, rozbalil a zacal logovat.
Mezi tym co jsem tam valil ty razytka a lepky Hill rekla:"Maskuj se, nejaky chlap je 10m za nama."
Tak jsem to zamaskoval…
Dedek prišel na pul metra a nastala porádne nepríjemná krize.
Dedek zacal rvat at mu to dame(kešku), navalime atd.
Tak jsme zacali s Hill zdrhat a rvat po dedkovi.
Vubec jsme nechápali co jako chcce.
Po tym co zme mu zdrhli zacal rvat:"nebudete tu prodavat žadne drogy!!!"
Doslo nam, ze si myslel ze v cerne filmovce mame drogy.
Radsi zme zdrhali na dalsi kes u starej radnice.
Cestou zme potkali policajta, kteremu zme všecko rekli o tym dedkovi, a ze jsme si enom cosi psali do sesitku.
On, že už za nama nebeži a esi nechcem podat jakesi trestni oznameni ci co.
Z teho tez nakonec byla neprijemnost bo potym nas ten policajt furt sledoval a nemeli zme jak kesku vratit na puvodni misto…
Z teho sem si vzal jedno ponauceni: Uz nikdy nebudu logovat mikrovky s krabkou v ruce, ale vzdycky ji strcim do kapsy.
Tak to je síla. Nejdřív jsem se juknul do tvého profilu - jestli nááhodou nemáš dredy, nechodíš v černém oblečení a nejsi samá "náušnice". O to víc mě překvapuje, že si dědula myslel, že obchodujete.
Ale pochvalu zasluhujete za udržení našeho tajemství i za cenu že si o vás lidi v okolí teď budou myslet že jste smažky
tož to je dobrá příhoda
A já myslel, že tito týpci co za mojeho mládí odchytávali a zkoumalu jestli máš čisté uši už dávno odešli do věčných lovišt, ale třeba to byl jen dědek v abstáku:D
muj log ala pixla jako droga - prvni umisteni kesky Pavilon 1891 [cache]GCV8QK[/cache]:
6:30 FTF
tak asi poprve jsem byl rad, ze ac z vysocan, musim jezdit do prace pres prahu az na strahov takze kratka zastavka nebyl problem. nalez taktez bezproblemovy - vyborne zamereno, sipka vytrvale ukazovala na cil. no ale pak to prislo. ackoliv mudloprazdno, ve chvili kdy jsem logoval a mel krabici otevrenou se z pod listi vyloupl mudlosmazka, celkem dost sjety. jeho zastreny zrak padl na otevrenou krabici, o ktere se evidentne domnival, ze je to superobal na sjizdeci material a ja se tam prave chystam ho pouzit takze se hned chtel kamaradit, a pry abych se podelil. kdyz jsem razantne rekl, ze ne :), tak me z kolegy okamzite transformoval na dealera, a ze prej mi udela kseft a jestli jsem tam za obchodem no to jsou veci takhle po ranu. mozna to vypada, ze tam maji taky svuj pavilon v tom necem polorozpadlym, takze bacha snad me pri vraceni dalsi smazkouni nesledovali taky z pod listi, toho co me odlovil jsem si vsiml az skoro u sebe. nejak se umej plizit ci co
diky za kes a ftf
No mě se stala divná věc na Horor cache [cache]GC11YZA[/cache]. Tady je část mého logu: …v tom ze tmy lesa vyšla postava, která me k mé hruze chvíli pozorovala a pak se zeptala: "Hledáš keš?" "A-a-ano." zakoktal jsem. "Stojí to za to." odpovedel on "Jen je potreba zvolit správnou cestu." dodal a zmizel ve tme. Myslel jsem že to byl také hledac… …Ale když jsem otevrel deník, kam se zapisovali predchozí hledaci, studený pot me polil. Ten clovek, byl-li to vubec clovek, který me oslovil na zacátku mého nocního hledání zde zapsán nebyl. Proc se nezapsal? Byl to vubec hledac? Nebyl to snad…hruza me obestírá…snad…duch samotného Geena P. Simona?
Tohle se mi sice při odlovu nestalo, ale zrovna u téhle krabky byla taky sranda, už jenom proto, protože ji někdo uložil až na tu vrchní římsu do 4 metrů, tak jsme si užili :@
Náhodou ten dětek to nechá vyšetřit policií co ste s tou filmovkou dělali a pak ho dědek zažaluje že zveřejnuješ jeho fotografii na internetu a požene masoxe k soudu:D
Ale můžeš, občanský zákonník v tomto ohledu nabízí dost možností:
Zákon č. 40/1964 Sb. hlava druhá § 12 sice uvádí v prvním odstavci: 1) Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením.
Do toho sice nejspíš zapadá fotografie rozlíceného penzisty, ale už ne třeba lidi čekající na nástupišti vlaku, pokud záměrem fotografa bylo zachytit příjezd vlaku či přemudlenost v okolí kešky a ne to, jak se nějaká konkrétní paní dloube v nose.
Třetí odstavec připouští výjimky:i Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.[/i]
S mírnou nadsázkou by mohl Masox tvrdit, že fotí cyklus fotografií "Rozlícení penzisté" nebo píše o dotyčném pánovi reportáž do elektronického magazínu pro geocachery:)
Dotčený "zlý muž" by se sice mohl dovolávat oprávněných zájmů, ale protože byl ilustračně vyfotografován ve veřejném prostoru, asi by se na to spíš vykašlal.
Jiná věc je jisté etické cítění fotografů. Stačí se zamyslet, jestli by vám existence dané fotografie na internertu vadila, kdyby zachycovala vás.
No máme tady protivnýho souseda, kterýmu furt něco vadí (například, že parkujeme před jeho voknem,i když bydlíme ve vedlejším vchodě, že máme psy…), škoda, že se budeme stěhovat. Napadlo mi, že by bylodost srandovní založit mu keš na trávníku pod oknem, bylo by to asi dost akční,poněvač furt číhá zpoza žaluzie, jestli někdo nedělá něco, za co by ho mohl zjebat. Myslím, že by ho tak během měsíce klepla pepka, když by mu furt někdo chodil na trávník.