Dekodovaci tabulka a jine uzitecne obrazky do Oregonu

Snad se to bude nekomu hodit :wink:
Rozmery obrazku jsou prizpusobeny pro Oregony.

Kdyby se nahodou obrazky nezobrazovali, hodim je nekam jinam :wink:

Dekuji, je to dobrej napad. Morseovku urcite nekdy vyuziji.

Šikovné. Dobrý nápad. Raději bych ale "klasickou tabulku" z listingů. Naposledy jsem v terénu musel použít bloček a napsat si jí. Bylo to v tu chvíli nejrychlejší.
Ale nadruhou stranu, listingy mám v navigaci = ve většině případů bych se k obrázku stejně nedostal a hinty jsou tam již dešifrované. :expressionless:

Edit: Morzeovku sice znám, ale někdy chvíli trvá než se mi písmenko vybaví a ujasním si třeba čísla. Určitě stahuji. Dík.

před 2min jsem stáhl obrázek ROT13 v gifu a ten nefachá :frowning: a teď koukám, že už zde není, ale jsou tady 3 jiné
takže 2.pokus (gif si překonvertuju)

Dekodovaci tabulku jsem ted pridal.

OK, tyto 4 již chodí. Vždy když je použiju, tak si na tebe vzpomenu :slight_smile:

Akorát, O300 je holomek a rovná si soubory podle data?? Přejmenoval jsem si je na "_13-ROT" "_abeceda" "_abeceda-rev" "_Morse", aby byly hned jako první když spustím prohlížeč a ono ouha :frowning:

A jak se to používá, když člověk zároveň potřebuje číst listing? :wink: :slight_smile:
Trochu užitečnější by myslím byly obrázky do mobilu - v několika rozlišeních, protože ne všechny mobily mají stejný displej, že.

To už je nejsnažší si to vytisknou a zalaminovat a dát nastabilno do báglu / peněženky. :stuck_out_tongue:

Chtelo by to na Oregonu "Prepinani oken" a nejakej souborovej manager. Ale to uz by clovek od GPS chtel preci jen hodne :D:D:D

Ale v nouzi si clovek holt prepne na prohlizec obrazku a koukne na to :wink:

No a proč si neupravíš datum snímku a krásně si mužeš seřadit soubory jak potřebuješ.

Díky, super!

Ja tam mam jeste Polsky kriz

a hebrejstinu

šikovná studnice.
díky, staženo a uloženo.

pěkný :slight_smile:

díky díky :slight_smile:

A nebyl by lepší rovnou soubor s finálkama? :smiley:

objevil jsem to tu vcera a mam problem s tema chciplejma linkama na leteckou postu.. neslo by to dat nekam, kde to vydrzi?

Tak tady to mas komplet v jednom zipu na uloz.to :slight_smile:
Obrazky-pomucky-pro-oregon.zip

Protože mi více vyhovuje "klasická dekódovací tabulka" z listingů, vytvořil jsem si vlastní obrázek.
Dále pak jsem vytvořil jiné obrázky pro Braillovo písmo.
Vše v rozměrech 240x400 (rozlišení Oregonů).
B)
.

.

Edit: Obrázky mírně upraveny (odstraněny deformace vzniklé převodem formátu).
Gnzgrm cevqnal qnyfv boenmxl (cnibhx, mybzxl, pvafgvan).