Uz me to fakt nebavi. Stacilo. Hlasuju pro okamzite ukonceni zimy. Prida se nekdo? [Znate to, kdyz nas bude hodne, bude nas slyset! A treba…]
Ona je zima letos docela tvrdohlava… tak bacha aby to nedopadlo jako po te protizimni demonstraci minuly tyden… Meli jsme pak pred barakem pulmetrove zaveje (v Praze) a to jsem ani nedemonstroval :-)))
Michal
No jo. Policie ma vodni dela, zima ma zas svy metody.
Co mas proti Ladovskej zime? :-)))
Jar nepride. Uz nikdy ![]()
BTW v pondelok je prvy jarny den, to je dobry vtip…
Hej, uz sa ma to par ludi pytalo, kedy bude opat jar. Z dobre overenych zdrojov: uz sa nebude opakovat, minuly rok bola naposledy:( Skoda.
Nas tym hlasuje PROTI. Letos se lyzarska sezona obzvlaste vydarila a kdyz to jeste chvilku vydrzi, zlobit se nebudeme, na kesovani budeme mit cely zbytek roku… ![]()
no to si nepochopil lyzovat budes uz stale ale cachovanie bude snezne… ![]()
…táhni, mrcho bílá studená!
Sorry, už z ní mám meteodeprese… ![]()
M.
Ja jsem pro snih. Dnes jsem prosel nekolika travniky a na bote jen ten cerstvy bily snizek. Jeste. Jeste.
Kdo hlasuje pro snih, tak ať se hlásí s velkou lopatou na Vyzvednutí Morany 1.4.2006 ![]()
Zatím to vypadá, že nám neodtál ani centimetr …
Baseballový pálky, pistole, granáty a tank z Anonce :-)))
Ta zima mě už celkem s****, už aby to bylo jaro!
pokial by som mal vliat trocha optimizmu:
Na STV2 byvaju kazdy stvtok moderovane debaty “Pod lampou”. Vcera tam mal Stefan Hrib pozvanych niekolko meteorologov a klimatologov a debatili o pocasi vyse 2och hodin.
No a jasne, prva otazka bola - kedy sa to skonci? A vedecke kapacity sa zhodli, ze zhruba v strede buduceho tyzdna by sa mala teplota dostat na tych 12-14 stupnov, ako sa to slusi na toto rocne obdobie. UZ LEN JEDEN VIKEND PRECKAT, drahi priatelia! :)))
Klid, koně už línají a bez zimní srsti by jim byla zima…dávám zimě týden …maximálně dva ![]()
Chudaci kone. Bude jim zima.
Ja to vidim tak. Za mesic skonci zima a zacne hned rovnou hic. 40°C ve stinu.
Mně až tak moc zima nevadí ale manželka je z ni na prášky a její vztah k zimě hezky vystihuje píseň “Ladovská zima” od Jarka Hohavici.
Pro snih nehlasuju, ale na vyzvednutí Morany přijedeme ( Pokud se proházím od domu skrz závěje ). Kdo má zájem, můžu dodat pár kamionů sněhu ze zahrady.
Mnohem radeji kesuji v zime nez ve vedru… Tedy hlasuju PRO zimu…
Preci jen, proti zime clovek muze neco delat, poradne se obliknout a tak, proti vedru v podstate nic neudelame… ./ ![]()
a ja hlasuju pro leto! Zima uz me totalne depta a mam obavy, ze bude li deptat takle dal, tak zdepta:(
A vubec, co tady ti milovnici zimy delaji? Co tady placate, tohle je vlakno volani proti zime, ne anketa kdo je pro a kdo proti zime… delate tady akorat zmatek. viz zcela uvodni prispevek. Na podporu zimy si leda tak zalozte jine vlakno :]. Brrr. // ![]()