Díky za otevření tohoto vlákna.Mohu aspoň znovu poděkovat za skvělou akci.
Předešlé mé poděkování zaniklo ve špíně která se tu kydala v jiných vláknech.
Proto doufám,že se zde budou objevovat pouze dojmy a nic jiného,vždyť kvůli tomu to snad hrajeme.
Tak k tomu se taky přidám a ještě jednou děkuji všem, kdo se jakkoliv podílel na tomto skvělém eventu, který jsem si užl s celou rodinkou.
Vážení kolegové kačeři, také se rád přidám ke chvále. Byl to můj druhý ME a byl jsem a nejen já, i moje geomanželka nadšeni. Prostě parádně strávený den, kdy jsme si zalovili, poznali se se spoustou nových tváří a prostě si to užili.
Díky všem, kteří nám připravili skvělý den.![]()
Bylo tam proste super, vystava, kesky, stanky,CWG. A jak bodlo nealko pivo, kdyz jsme prijeli. VELKE DIKY.
Zdravím všechny.Zkusil bych hlasování o to kterou keš lovíte nejraději,prostě jestli multi,mystery tradičku atd.Já tedy mám nejradši tradičky.Každý mi tvrdí že je baví mystery.Vzhledem k návštěvnosti jednotlivých keší vítězí jasně tradička.Nemám nic proti ostatním.Ale proč se každý snaží vymyslet tu nejzáludnější mysterku.Teď se každý předhání a já přijedu do Brna a tam samý otazník.Po určité době si to doma každý vysbírá a pak mu nezbývá nic jiného než cestovat.Co si o tom myslíte?
Myslim, ze pises do tematu kde to nema vubec co delat. ![]()
Zaloz si na to vlastni tema…
Náš první ME, navíc milá geomanželka ani netušila do čeho jde. Já byl velmi příjemně překvapen, polovička nadšena. Takovýho drahýho kovu všude kolem!
Byl to velmi příjemně strávený den, korunován dalším titulem! Budu muset zajít s Ivanou na magistra… B)
Velký dík za všechno!
Jo … skvělá akce. Skvělý program, spousta pokoukání a potkání. Já jsem z toho keště stála nedšená. :DB)
Také se připojuji s poděkováním. Akce, kde hrozí davy lidí obvykle nevyhledávám, na sobotu 3. 9. ale budu ještě dlouho vzpomínat. Pro mě to byla to prostě skvělá, tak trochu ulítá sobota. Jsem ráda, že jsem tam byla. ![]()
Hlavní dík zaslouží geo.scorpion, který to téměř rok vše připravoval… I přes výhrady k některým částem eventu to jako celek dopadlo myslím dobře a rád jsem pomohl… Jsem rád, že je i vlákno, kde se nemusíme nutně o něčem hádat…
No nevím, asi mě budete kamenovat. Kofola došla ve dvě :@ a nealko pivo asi za další dvě hodiny. Ještě, že Nebílovy mají automat na pitnou vodu.
Jinak akce byla parádní a docela dost dobře ošéfovaná. Dík.
Jo eště - tombola se musí rozdávat efektivnějc - rychlejc
Ale kladů rozhodně bylo víc ![]()
Musim říct, že mě se Mege event líbil moooc. Bavilo mě tam všechno. Tolik stánků s tematikou geocachingu po hromadě, to je pro kačera ráj. Pak výstava, ta byla fakt jedinečná. Furt bylo co dělat a na co se koukat. Seděli jsme i před podiem a relaxovali tam u písniček. Byli jsme moc spokojení. Lidi byli v pohodě. Bála jsem se davové akce, ale vše bylo o.k., všude jsme se v pohodě prostřídali. A musim pochválit i parking. Je moc dobře, že i na tohle organizátoři mysleli a já se pak nemusela cpát na místa pro parking nemožná. Bylo to fakt perfektní!!! Díky moc.
Musím Vám všem za celý organizační tým poděkovat za Vaše úžasné komentáře. Pozitivní komentáře jsou přesně to, co nám dodává vůli a energii, a co nás dokáže vzpružit k novým cílům.
Věřte, že letošním Mega-eventem vše nekončí a že se od našeho silného realizačního týmu dočkáte ještě minimálně jedné akce na mezinárodní úrovni. Akce je předběžně plánovaná na začátek září 2013.
Děkujeme všem za podporu !!! Velmi si jí vážíme !!!
To je jiste pravda, ovsem nasadit si ruzove bryle moc idealni neni.
Za me rikam, ze se mi ME libil, organizaci hodnotim jako velmi dobre zvladnutou, osobne jsem nezaznamenal nic, co bych organizatorum vycetl jako jejich chybu. To ze dosla kofola je smutna, otazka je nakolik to organizatori mohli dopredu ovlivnit, snad jen mit vice dodavatelu obcerstveni.
Od dost lidi jsem slysel nejake ty pripominky, bohuzel je do logu moc lidi nenapsalo a sem zatim jen jeden. Ja je do logu uvedl, tak snad nezapadnou, protoze jsou mysleny jako kontruktivni kritika, ktera ani tak nemeni nic na faktu, ze jsem moc rad, ze jsem jel tak daleko na event.
Takze za me diky za akci a at se ta dalsi vydari jeste lip.
Já se také přidám se svojí reakcí:
Maximálně chválím:
- informační servis před eventem prostřednictvím webu i listingu
- systém parkování
- registraci návštěvníků
- keše v okolí (čisté, dost místa v logbooku…)
- vystoupení F.T.Prim, Bojánků, tancujícího žabáka (při Lady Karneval)
- raut
Hodně chválím:
- výstavu (otevřela se později, než by se mi líbilo a zavřela se taky dost brzo)
Trochu konstruktivní kritiky:
- tištěný průvodce (když už, tak více praktických informací - např. mapka)
- občerstvení - to byl megaprů**švih - ceny jak na Václaváku, kofolu bych čekal do 25,- (to bych si dal třeba 4), navíc odpoledne už nebylo co pít - díkybohu za ten automat na vodu dole u úřadu, jídlo taky mimo naší peněženku
Celkově to bylo moc fajn, kdybych měl říct v procentech, tak asi 85-90%
Díky, už se těším na září 2013!
View all 211 Trackables… Stav k dnesnimu datu.
To je stav ke dnesnimu dni - pocet vlozenych cestovatelu. Muj TB uviznul v americkem GeoWoodstockIX eventu na 2 mesice. Dnes 3 mesice po ukonceni je v tomo eventu uviznutych stale pres 200 cestovatelu.
Preji Vam, at tuhle mega TB ztratovost neprekonate. !!!
Ja jsem mezi stastnymi, kteri se po 2 mesicich od ukonceni eventu dockali pokracovani v ceste, tak nemuzu remcat zase tak moc.
I tak se mi ale brani cizich GC/TB na event vubec nelibi. To je ale asi vse, co s tim muzu delat
krome vykriku do tmy tady na foru.
Po tom, co jsem tu v různých diskuzích četla plno kritiky, jsem ráda, že tady mně snad nikdo za můj nadšený názor neukamenuje. ![]()
Za nás to byl prostě skvěle prožitý den, který nám nedostatek kofoly nemohl pokazit. ![]()