Délka logů (min,max,avg) + aktualizace posledních nalézů

Ahoj,
měl bych dva technické dotazy… Cca po měsíci jsem opět pustil svůj geoget a zjistil jsem, že dosud funkční konfigurace již nepracuje korektně. Nastal tedy čas na přechod na novou verzi 2.5… Hrál jsem si s tím dlouho, ale nakonec se mi povedlo rozjet vše (tedy až na dvě věci), tak jak fungovalo předtím…

Tedy fakta: aktuální sestava Geoget 2.5.2.604 + GgStat 1.1.29 + AutoStat 2.53 + geojarry 2.2.1

Co se mi nepovedlo zprovoznit:
a) výpis ve statistikách min/max/avg délku svých listingů (jak je vidět u mě na profilu gc.com, exportuje jako 0/0/1000)

• koukal jsem, že originální template.cz má tuto hodnotu vyechovanou
  • použil jsem jak svůj template, tak originální o odebraný #, ale u obou je výsledek stejný)

b) zatrhnu-li v AutoStat "stáhnout logy z nalezených keší", tak pak je tento proces otázka cca 45 minut! (a to mám pouze 237 nálezů, ale spustí se kompletní stahování listingů o celkovém objemu okolo 70MB.
Přitom v původní verzi jsem tuto hodnotu měl zatrženou a celý export statistik byl otázkou max minuty. Připadá mi, jako by se předtím stahovaly pouze nové logy a nyní to stahuje opravdu komplet? Na statistiky to nemá vliv, ale po každém vygenerování jsem pak v Geogetu viděl, poslední datum nálezu uvedených keší.

Jinak všem děkuji za jakoukoliv odpověď a autorům za opravdu pěkné dílo… Petr

k autostatu: stahuji se jen listingy kesi, ktery jsou v geogetu oznaceny jako nalezeny ale neni u nich Tvuj FoundIt log, u me je generovani statistik s touhle volbou otazkou minuty..
pokud teda nemas zatrzeno ze chces VZDY importovat VSECHNY Tvoje nalezy.. tahle moznost bude z autostatu do budoucna vypustena, jarry to umi inteligentneji

Právě že mám tyto kešky staženy přes geojarry včetně listingů s logy, takže když si je otevřu do jedné, všude u každé svůj log vidím… Nehledě na to, že když tento proces přetrpim a počkám než to kompletně stáhne vše a uploadne statistiky na profil, tak stačí ihned pustit tento proces znovu a jede to zase na novo těch 45 minut… pořád dokola… Prostě každé další použití autostatu bez jakékoliv změny v geogetu je znovu otázka kompletního stahování :-/
zatrženo mám: vše kromě "importovat vlastní nálezy". Ale tak jsem to měl i předtím :-/ ?

…podíval bych se s jakým jménem pracuje autostat - třeba v mém případě pomohlo když jsem v autostatu nastavil natvrdo jméno do uvozovek, které pak předkládá ggstatu

Tak jo, díky, vyřešeno :slight_smile: Prosím o uzamčení či rovnou o smazání, tedy až se pobavíte :slight_smile:
Včera jsem u toho seděl do 5ti do rána a zkoušel všechno možné, ale to nejzákladnější? Hmmm… Dnes jsem přišel domu, koukl, upravil překlep a voala… No, nevim, raději to smažte, pochybuji, že by se zde našel druhý, který neumí napsat správně svůj nick :-/ :slight_smile: Tedy chyba byla ve vyplněném nicku v GeoGetu a to "petrsms" místo "PetrSMS" gr…

omlouváááám séééé… :slight_smile: a díky…