taky vám vadí stejné logy od jednoho nálezce na všech keších?
kdy mu to nestojí ani za jednu větu aspoň keš se mi líbíla/stála za pendrek? příjde mi že čím víc keší někdo našel, tím víc na logování kašle a honí jen body body vody a svoje ego kolik jich má.
je mi fakt na blití, když někdo u všech mých keší dokáže napsat jen TFTC, včetně bonusky serie. Neříkám, že všechny jsou něco extra, naopak, ale některé by aspoň za jednu věti stály..
nebo jde fakt už jen o body?
Já bych to neřešil, prostě někdo napíše "zážitek" a někdo jen TFTC klidně u 5/5 mysterky.
Ty sám víš, jaké kešky jsi udělal a co od nich lovec může očekávat.
To, že to lovci nestojí za víc jak 5 písmen, je sice smutné, ale ne pro tebe, ale pro lovce, který si z odlovu nejspíš nic krom bodu neodnesl.
Jde o to, že logy na netu jsou výhradně PRO TEBE. Nejsou pro ostatní nálezce, kterým to jen spoiluje, a prakticky nejsou ani pro ownera (kromě údržby). Jsou to prostě logy pro tebe a každý není takový typ, aby se se svým zážitkem z logu vyblil na net. Jde o to, že si to třeba pamatuje, má zážitek, ale není ten typ, který by ho chtěl sdílet…
Nevadí mi to, ale když je v logu něco nápaditějšího, jsem rozhodně raději.
Jinak si nemyslím, že jsou logy jenom pro ty, co je píšou. Naopak si myslím, že jsou hodně i pro autora cache a občas i pro ostatní… aspoň já je tak píšu, nebo spíš psal jsem (poslední dobou moc nehledám, a když jo, tak se s logy už tolik nepářu.)
Btw. jsou poslední dny asi fakt nějaké skvrny na Slunci nebo co. :-/
Kdyz napisu log a zrovna v tom tu danou ken nevychvaluji, tak se mi dost casto ozve autor a par jeho kamaradu a pomalu mi vyhrozuji. Tak nevim jestli se nebat a hodnotit nebo psat jen dik za bod. Naposledy jsem mel mejlik od autora i jeho kamarada na GC2V031. Dost se mu nelibilo, ze kritizuji druha kes na stejnou drahu ktera se ma drzet v tajnosti a ke vsemu lze vylustit z gauce. Jsem ostuda kaceru, kritizuji.
Kdyz udelam 20 kesi za den, tak udelam jeden hromadnej log a ke kesi, ktera me zaujala, napisu neco navic. Anebo loguju az druhej den, abych se rozepsal vice.![]()
Kdyz ale vezmu TIRakovou serii, tak tam se ani snad nic zalogovat neda, nez jen TFTC!:D:D:D
Ty novy jsem zatim jeste nelovil, ale uz ted se tesim na ty stromovky.;);)
No, a ty tvoje znackovy mysterky bych rovnou hodil do archivu.B)
[quote]
rasg napsal/a:
Ty novy jsem zatim jeste nelovil, ale uz ted se tesim na ty stromovky.;);)
No, a ty tvoje znackovy mysterky bych rovnou hodil do archivu.B)[/quote
proč? protože tě nenapadlo jak je vyluštit? stačí jen vybrat k zakžé značky jeden znak, seřadit je a máš souřadnice…
[quote]
CZECH.TIR napsal/a:
Ne, nenapadlo. Ja mysterky totiz nesnasim a nejradsi bych vsechny zrusil. GC je o provetrani v lese, ne o lusteni blbosti u kompu. K tomu slouzi jiny hry. Beru mysterky ve mestech, ale v prirode vubec.
Uz se tesim, jestli to vyjde a odstehujem se na chvili do UK. Tam mas jeden otaznik na 200 tradicek. Jooo, to bude parada.:D:D:D
Jinak souradnice mysterek pouze beru od ostatnich a predavam je dal. Takze kdo by chtel nejaky mysterky ze severu, necht se ozve.B)
Některý tvoje keše jsou pěkně a jiné zase k zblití. takže 1 a 5 bodů tudíž průměr 3
Co by jsi taky čekal od série TFTC jiného než TFTC??!!V tomto duchu jsi to zakládal.
Zase ale na druhou stranu se ti divím že si tím kvantem(převážně)nesmyslných keší honíš ego a pak to ještě máš chuť rozebírat na fóru.
Rovnou se ti přiznám.mám některé keše ze série TFTC taky odloveno a to jen proto že jsem měl 928 keši a chtěl jsem za 24 hodin udělat těch tisíc v jedný lajně což se mi i díky sérii TFTC podařilo.
A co se týká mysterek obecně…[blicí smailik]
no tak já ne.. co si nevyluštím, to nechci. to je jak JUDr z Plzně.
tak si je nelušti, nikdo tě k tomu nenutí. já osobně mysterky taky moc nemusím, podívám se na ví, vím, nebo nevím, odložím ji a ona někdy vykvete.
to mi přijde jako si nechat podat 5* kešku.
Bohuzel hodne lidem uz jde fakt spise jen o ty body - kvuli pouhemu sberu lacinych bodu na seriich se oragnizuji cele skupiny, ochotne prejet kvuli tomu celou republiku a jeste si chrochtaji, jak je to super. Na kvalite pritom nezalezi, kvuli nekolika desitkam bodu pojedou i 100 - 200km, kvuli jednomu bodu (byt na sebelepsi kesi) se uz nikomu nechce jet ani mnohem bliz …
takže jde jen o body? to se vám po nich něco zvětšuje nebo jsou za to nějaký prachy? mě potěší spíš keška na adrenalinovém nebo zvláštním místě než 10 v kuse někde u silnice.
když někde stojím, tak najdu nelbližší kešky, vezmu kolo z návěsu a vyrazím poznávat okolí.. sice to končí většinou tak, že skončím někde po tmě s vybitou GPS,nejlépe v lese, ale to je právě ono..aspoň poznám okolí…a jestli najdu 10 nebo 20, je mi u (.)
Nevadí
Někomu jde o body v nalezených, někomu v založených. Ne, NIKDY se mi nestalo, že by mi jeden nálezce zalogoval na všech keších stejně. Ale na sériích se to tak běžně dělá, ono je kolikrát těžké si vůbec zapamatovat, která krabka ze série byla která.
Pekny originalni log potesi, ale opakovane logy mi nevadi.
VYZIRKA ZAMKNUL VLAKNO, CO BUDEM DELAT?:p:p:p
Ja si myslim, ze listing a cache samotna je vizitkou ownera a logy jsou vizitkou nalezce. Proc se tedy vzrusovat s necim logem?
BTW tema s vyzirkou je stejne zajimave - nejdriv sam odsoudi a zesmesni lidi a kdyz se ozve vlna nesouhlasu, tak to, co udelal sam, vytkne ostatnim.
Krátký log na našich keších mě nepotěší, ale neřeším to.
Pokud mě keš zaujme, tak se trochu rozepíšu. Pokud ne, tak není co psát.
Série TFTC je pro mě opravdu jen o bodech. Provedení schránek chápu. Kupovat sto Lock & Lock krabiček bych taky nechtěl. Možná to chtělo nenahrazovat kvalitu kvantitou…
…a to, že se na keši s názvem SPZ dozvím jen to, že je sbíráš po světě mě taky moc neobohatí ![]()
Vyžírka hlavně smazal listingy všech svých založených keší ![]()
Jinak k logování… pokud loguju nějakou větší sérii, tak všude zkopíruju to samé… max. na začátek nebo na konec napíšu něco navíc. Pokud je to ale fakt nějaká delší série, tak není co dopsat. Ono to prostě při logování splývá. Jinak se většinou snažím napsat ke každé keši aspoň pár slov. Někdy ale nejde napsat nic jiného, než že svítilo sluníčko nebo lilo ![]()
On s tím alkoholem nepřestal? :o
fremen.cz: alkohol? Popravde na me to spise pusobi jako nejaka zanedbana medikace ![]()