(Mobilní telefony)
Tak jsem se právě vrátil ze servisu…
V servisu mi řekli že závada nelze odstranit v zákonem stanovené lhůtě a mám nárok na vrácení peněz… To by bylo ještě v pohodě…
Dostal jsem papír, kterej vše vysvětloval, co, proč, jak atd…
S tímto papírem jsem hodinu cestoval k prodejci, v mém případě DELTAMOBIL
V Deltamobilu mi řekli, že je to sice hezké, že mám papír ze servisu, ale že oni mají také 30 dní na relamaci a že zboží pošlou dodavateli, aby posoudil zda je reklamace oprávněná.
Pro starší 18 let:
No a to už jsem nevydržel a brutálně jsem na ně vyjel. S takovejma čůrkama se memá cenu bavyt, prostě deilové. Takže ted budu 30 dní čekat, než ty srči udělaj posuden na posudek na reklamaci, fakt banda deilů. Chtěl jsem si tam koupit jinej telefon, ale po této zkušenosti si můžou leda tak nasat hajzové ať si ty telefony klidně strčej dořiti. Radši si za telefon připlatim a koupim ho rovnou ve značkové prodejně výrobce.
Na závěr bych se chtěl omluvit všem slušným čtenářům, že museli číst tak neslušný text.
No co k tomuto dodat Seriózní firma by uznala vyjádření Autorizovaného servisu a peníze by hned vyplatila a s dodavatelem by si to vyřídila dodatečně, protože paníze jsou už jistý. Ale bohužel firma Deltamobil Pavel Daněk, IČO: 70559546, DIČ: CZ7903050056, Bryksova 758, 198 00, Praha 9 - Černý Most nepatří mezi seriózní firmy a tudíž na své zákazníky kašle zvysoka.
Proto všem doporučuji, z vlastní zkušenosti, vyhýbejte se tomuto obchodu jak čert kříži a až půjdete kolem, tak radši přejděte na druhou stranu…