Deltamobil - nebrat!

(Mobilní telefony)

Tak jsem se právě vrátil ze servisu…

V servisu mi řekli že závada nelze odstranit v zákonem stanovené lhůtě a mám nárok na vrácení peněz… To by bylo ještě v pohodě…

Dostal jsem papír, kterej vše vysvětloval, co, proč, jak atd…

S tímto papírem jsem hodinu cestoval k prodejci, v mém případě DELTAMOBIL

V Deltamobilu mi řekli, že je to sice hezké, že mám papír ze servisu, ale že oni mají také 30 dní na relamaci a že zboží pošlou dodavateli, aby posoudil zda je reklamace oprávněná.

Pro starší 18 let:

No a to už jsem nevydržel a brutálně jsem na ně vyjel. S takovejma čůrkama se memá cenu bavyt, prostě deilové. Takže ted budu 30 dní čekat, než ty srči udělaj posuden na posudek na reklamaci, fakt banda deilů. Chtěl jsem si tam koupit jinej telefon, ale po této zkušenosti si můžou leda tak nasat hajzové ať si ty telefony klidně strčej dořiti. Radši si za telefon připlatim a koupim ho rovnou ve značkové prodejně výrobce.

Na závěr bych se chtěl omluvit všem slušným čtenářům, že museli číst tak neslušný text.

No co k tomuto dodat Seriózní firma by uznala vyjádření Autorizovaného servisu a peníze by hned vyplatila a s dodavatelem by si to vyřídila dodatečně, protože paníze jsou už jistý. Ale bohužel firma Deltamobil Pavel Daněk, IČO: 70559546, DIČ: CZ7903050056, Bryksova 758, 198 00, Praha 9 - Černý Most nepatří mezi seriózní firmy a tudíž na své zákazníky kašle zvysoka.

Proto všem doporučuji, z vlastní zkušenosti, vyhýbejte se tomuto obchodu jak čert kříži a až půjdete kolem, tak radši přejděte na druhou stranu…

1. To, že něco nejde opravit neznamená, že je reklamace oprávněná.
  2. Oni na to posouzení opravdu mají 30 dní, to se seriózností nemá nic společného.
  3. Marně přemýšlím, jak to souvisí s geocachingem …

<quote=kolombo>

1. To, že něco nejde opravit neznamená, že je reklamace oprávněná.

2. Oni na to posouzení opravdu mají 30 dní, to se seriózností nemá nic společného.

3. Marně přemýšlím, jak to souvisí s geocachingem …

1. Autorizovanej servis Siemens pro Českou Republiku vydal posudek reklamace: Z důvodu nedostatku náhradních dílů, není možné opravu telefonu provést v zákonem stanovené lhůtě 30 dnů. Co víc si přát , než vyjádření autorizovaného servisu???

2. Na posouzení maj sice 30 dní, ale žádná firma toto nedělá a uzná rovnou reklamační protokol z autorizovaného servisu. btw proč mě teda z té prodejny posílali do toho autorizovaného servisu, když jsem to tam byl reklamovat. Prostě seriozní firma by to vyřídila hned a popírování s dodavatelem by řešila dodatečně, když už teda výrobce uznal nárok na vrácení peněz.

3. Jak to souvisí s geocachingem??? Chci jenom kolegy geocachery upozornit na jednání této firmy. btw telefon měl integrovanej GPS modul, takže jsem ho používal občas na kešovaní. A taky proč by se na tom to fóru mělo psát jen a jen o geocachingu???

To Brabenec: Me tam taky nejak neni jasny ten tvuj postup. Reklamace v zarucni dobe musi smerovat k prodejci, ten ma povinnost vuci zakaznikovi. On posuzuje a uznava nebo neuznava, da posoudit a prip opravit. Pokud neuzna reklamaci, pak teprve, kdyz nesouhlasis, das prezkoumat sam a v horsim pripade se soudis. Autorizovany servis pro tebe prichazi na radu az po vyprseni zarucni doby a za hotove (tvoje). No preju hodne trpelivosti, ale takhle nejak to je.

he he 30 dní je dlouhá doba… to nepřežiješ :D. Pokud se ti něco nelíbí nebo máš pochybnosti o tom že to není v souladu se zákony ČR, tak se obrať na českou obchodní inspekci :). Good Luck, btw ten telefon byl stejně děsně hranatej :D, a za 30dni pujdou telefony ještě o nějakou tu korunku dolu, takže na tom jen a jen vyděláš :D. Pak si koupíš nějakou namakanou mašinku a budeš happy. A spousta těch sprostých slov se sem do fora moc nehodi. Trošku méně emocí Martine :). Počkej až si pujdeš pro sluchátka do Alzasoftu :smiley:

Situace se měla taktu: Telefon přestal fungovat, napochodoval jsem snim do Deltamobilu, tam mi řekli, že bude lepší, kyž to donesu rovnou do autorizovaného servisu, protože oni to tam stejně pošlou a takhle to bude rychlejší. Tak jsem to odnes do autorizovaného servisu, ten mi po 30 dnech sdělil, že závadu nelze odtranit v zákonem stanovené lhůtě 30dnů, takže mi vystavyl papír pro prodejce, že reklamace je oprávněná a mám nárok na vrácení peněz. Papír jsem odnes k prodejci (Deltamobi), ale ten mi řek, že oni mají na posouzení reklamace dalších 30 dnů. Takže musim čekat dalších 30 dnů, než reklamaci schválí i prodejce. To se zdá všem jako normální a logickej postup???

O reklamaci sluchátek v Alzasoftu mi nemluv!..

Kupoval jsi ho dříve jak před 6 měsíci?

Jestli te prodejce poslal do servisu (coz je od nej kravina, tam jsi nemel ani chodit, to je jeho starost) a pak se neridi tim posudkem tak je to vul. Doufam, ze mas aspon ze servisu na papire, ze to je vada vyrobku a ne tvoje zavineni :slight_smile: a ze ten papir mas ty aspon v kopii.

Tricet dnu ma prodejce ode dne kdy to od tebe prijal. Jestli jsi to nesl do servisu bez potvrzeni prodejce, ze to reklamujes k tomu a tomu datu, a dal ti ho az ted, tak s tebou seredne vyjebal. Normalni postup to neni, zalezi co mas v ruce. Dal bych to COIce, hned, ale bez papiru tezko uspejes.

Tady pisou, ze se da reklamovat i v zarucnim servisu, ktery je uveden na zarucaku, tak jestli jsi byl tam…