Demonstracni mod na GPS po instalaci Topo2

Chtel bych upozornit na neprijemnost, ktera se mi stala, kdyz jsem si stahl (na vyzkouseni) z webu Garmin.cz mapu Topo2 - v MapSource jsem ji aktivoval klicem Demo a kochal se (bohuzel jen v pocitaci) - po tydnu cekani si koupil Topo2Pro na CD , tu jsem si klasicky naistaloval, odemknul a pri odesilani do GPS mi to psalo neco ve stylu: Chcete odeslat data v rezimu ukazky? (Delala mi to pritom kazda mapa, kterou mam v MapSource!!!)
Neuvazene jsem klikl na Ano, mapy(Topo Slovakia, Topo2Pro, ) se odeslaly do GPSky a ta mi od té doby pracovala pouze v demonstracnim modu !!!
Nepomohlo ani smazani map, jejich nova instalace, porad to stejne - GPS nejela - nakonec jsem se musel v Bodu obnoveni v Win XP vratit pred datum instalace Topo2(demo), vymazat fyzicky kartu , preinstalovat MapSource, nahrat znovu Topo2Pro…no a konecne zas muzu s GPS ven do lesa :-))
Ze by chyba WinXP? - neco zustalo v registrech?

Spravne, v registroch.
HKEY_CURRENT_USER\Software\GARMIN\MAPSOURCE\Codes

Diagnoza jasna - Murphy: Ked to nejde, pouzi vacsie kladivo :slight_smile:

Jo diky, ale do registru uz nikdy nelezu - jednou jsem to zkusil a zbytek vecera preinstaloval Xpcka :frowning:
Kazdopadne ale treba pomuzem ostatnim - ja timhle problemem, ty svym resenim :slight_smile:

Novy mapsource (6.14.1) ma dokonca funkciu "Map Product Manager", v ktorom sa daju cisla prezerat, upravovaj aj mazat :slight_smile:
Ale zial je to asi jedine pozitivum ktore som v nom objavil, inak je fuj ble :slight_smile: