jestli jsem dobre rozumel hlaseni v metru, tak 13.10. asi v 10 az 15 se kona den otevrenych dveri na stavbe noveho spojeni - zeleznice - "wilsonak". mela by byt "prochazka" pod vitkovem v novem zeleznicnim tunelu - 3km obema tunely. turisticka obuv nutna
vic jsem nepochytil. jeste rikali, kam, do jake ulice na zizkove se ma prijit, ale to uz si nepamatuju. nove spojeni ma i svoje stranky a tam by to mohlo byt. az si to precte minarjo, urcite me doplni.
mylim, ze by to mohlo byt www.novespojeni.cz ale nevim jiste. tukam mobilem, nemuzu overit. (ale ne ze ted vsichni pobezite do tunelu a draka si budeme poustet s samanem sami ;))
tady jsou informace o dni otevrenych dveri
Vida, taky jsem to chtěl napsat, ať vidíte zespoda to, co od finále mé Zeleznicni #2: NEJ v CR :). Čili přístup je z ulice Trocnovské (cca ze souřadnic N 50°05.250’ E 014°26.592’) a já tam asi hned kolem té 10h půjdu. Přidá se někdo? Pěkná dopolední akce před DáinOlíkovskou Drakiádou.
Ja pujdu, zajima mne to velmi… Tunely a tunylky, to je onco… ale nevim, jestli uz hnedle od tech 10, to tam bude rani naval…
Ja se stavim. Jsem na to zvědavej ![]()
Může někdo z místních poradit vidlákům, kde by se tam dalo zaparkovat?
v ulici Na Florenci N50 05.322 E14 26.134 by se dopoledne melo najit misto k zaparkovani. (je to tam placene stani, ale jen ve vsedni den)
pripadne u tehle ulice je placene parkoviste (byvalo to cca 20kc na hodinu) s vjezdem nekde na N50 05.359 E14 26.229 tam by mel byt flek vzdycky.
ale treba nekoho napadne jeste neco lepsiho
jj, doporučuju, ja tam byl loni pracovně a kdybych to mel bliz, tak se tam zajedu mrknout znova, jak stavba pokročila… B)