den otevřených dveří (tunelu) pod vítkovem

jestli jsem dobre rozumel hlaseni v metru, tak 13.10. asi v 10 az 15 se kona den otevrenych dveri na stavbe noveho spojeni - zeleznice - "wilsonak". mela by byt "prochazka" pod vitkovem v novem zeleznicnim tunelu - 3km obema tunely. turisticka obuv nutna :slight_smile: vic jsem nepochytil. jeste rikali, kam, do jake ulice na zizkove se ma prijit, ale to uz si nepamatuju. nove spojeni ma i svoje stranky a tam by to mohlo byt. az si to precte minarjo, urcite me doplni. :slight_smile: mylim, ze by to mohlo byt www.novespojeni.cz ale nevim jiste. tukam mobilem, nemuzu overit. (ale ne ze ted vsichni pobezite do tunelu a draka si budeme poustet s samanem sami ;))

tady jsou informace o dni otevrenych dveri

Vida, taky jsem to chtěl napsat, ať vidíte zespoda to, co od finále mé Zeleznicni #2: NEJ v CR :). Čili přístup je z ulice Trocnovské (cca ze souřadnic N 50°05.250’ E 014°26.592’) a já tam asi hned kolem té 10h půjdu. Přidá se někdo? Pěkná dopolední akce před DáinOlíkovskou Drakiádou.

Ja pujdu, zajima mne to velmi… Tunely a tunylky, to je onco… ale nevim, jestli uz hnedle od tech 10, to tam bude rani naval…

Ja se stavim. Jsem na to zvědavej :slight_smile:

Může někdo z místních poradit vidlákům, kde by se tam dalo zaparkovat?

v ulici Na Florenci N50 05.322 E14 26.134 by se dopoledne melo najit misto k zaparkovani. (je to tam placene stani, ale jen ve vsedni den)

pripadne u tehle ulice je placene parkoviste (byvalo to cca 20kc na hodinu) s vjezdem nekde na N50 05.359 E14 26.229 tam by mel byt flek vzdycky.

ale treba nekoho napadne jeste neco lepsiho

jj, doporučuju, ja tam byl loni pracovně a kdybych to mel bliz, tak se tam zajedu mrknout znova, jak stavba pokročila… B)