Nejsem sice tím kdo organizuje tento event, ale protože je jak koukám přihlášeno zatím jen 13 teamů, nedá mi to a zeptám se:
To opravdu nikdo nechce zajít alespoň na výměnu CWG a pokec ? Četli jste vůbec listing ? Víte, že tam můžete i když nemáte děti ? Podle dispozic si stačí nějaké namalovat (pro získání eventového CWG). Poslední akce "Geosázení" na tomto místě a od tohoto autora byla naprosto super a je to vidět i na přihlášených (vracejí se). Vyměnili jsme tam i docela dost cwg (ve sbírce jich přibylo asi 16).
Děti v současnosti „nejsou v módě“ ;o) To víš, když jsem slyšel z vyjádření určitých jedinců házet mladé rodiny s dětmi do jednoho pytle s nemakačenky a sockami, stejně jako když jsem zaslechl, že takzvané „sociální markety“ (zboží s končící dobou trvanlivosti) jsou určeny pro nezaměstnané, důchodce a taky matky s dětmi (!!), myslel jsem, že padnu do kolen. Takže to out of modern docela chápu
P.S.: My máme děti dvě, jenže coby výpravčí mám v neděli po noční a večer jdu hned na další, takže bych to asi neustál. Škoda. Akce má však moje velké sympatie.
Mne je tato akce také velice sympatická a tesim se na příští rok.. Zatim je malý Šimon pouze několikaměsíční, takže by to nemělo smysl, ale příští rok začneme rádi na pdoobné akce jezdit