Den pro geoděti

Nejsem sice tím kdo organizuje tento event, ale protože je jak koukám přihlášeno zatím jen 13 teamů, nedá mi to a zeptám se:

To opravdu nikdo nechce zajít alespoň na výměnu CWG a pokec ? Četli jste vůbec listing ? Víte, že tam můžete i když nemáte děti ? Podle dispozic si stačí nějaké namalovat (pro získání eventového CWG). Poslední akce "Geosázení" na tomto místě a od tohoto autora byla naprosto super a je to vidět i na přihlášených (vracejí se). Vyměnili jsme tam i docela dost cwg (ve sbírce jich přibylo asi 16).

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=de772681-eb23-4771-9f62-749e069fb527

Je to z ruky a sem v práci. :smiley:

// obhajoba solved.

Děti v současnosti „nejsou v módě“ ;o) To víš, když jsem slyšel z vyjádření určitých jedinců házet mladé rodiny s dětmi do jednoho pytle s nemakačenky a sockami, stejně jako když jsem zaslechl, že takzvané „sociální markety“ (zboží s končící dobou trvanlivosti) jsou určeny pro nezaměstnané, důchodce a taky matky s dětmi (!!), myslel jsem, že padnu do kolen. Takže to out of modern docela chápu :wink:

P.S.: My máme děti dvě, jenže coby výpravčí mám v neděli po noční a večer jdu hned na další, takže bych to asi neustál. Škoda. Akce má však moje velké sympatie.

Mne je tato akce také velice sympatická a tesim se na příští rok.. Zatim je malý Šimon pouze několikaměsíční, takže by to nemělo smysl, ale příští rok začneme rádi na pdoobné akce jezdit

My tam jedeme taky se sotva 4 měsíčním Filípkem - byl s námi i na Geosázení a sice to celé prospal, ale je tam čerstvý vzduch a klid.

Copak o to, jel bych ale mezi nočníma… Jinak malou by to nadchlo . Pokud chodí na lov se mnou jde po čemkoliv co jen vypadá jako kočka :slight_smile:

Teď o víkendu na eventu Cvičení 2 v Milovicích byli "Majopes" s třítýdenním minikačeromiminkem :wink:

Dík za upozornění, tak to zkusíme taky přijet :slight_smile: