Ahoj, tak jsem si chtěla aktivovat svoje 2 TB a 1 GC. Bohužel když jsem byla v druhém kroku aktivace (zadávají se tam původ a kdy byla aktivována) se mi restartoval pc, takže se to neuložilo. Jenže teď už mám předměty více méně hotové, spuštěné atd… ale položky Released: a Origin: tam nejsou. Nevíte jak je ještě doeditovat?
Dík:|
"edot this item" v pravo v liště ![]()
Máš krásné gekončíčky:):).
Ještě přidej foto TB,GC "Upload an Image" A zaškrtni ho jako profilové "Make this the default image for this Travel Bug" (je to potom hezčí;))
Krokodylkovy stranky: http://www.reptilesgeckos.xf.cz/ ;o)
Díky:D:D
Neni zac. Kdovi, zda by se tahle skromna holka pochlubila sama. ![]()
No jo, jen se mrkněte na moje potvůrky ![]()
Jinak když dám edit, tak se ukáže jen změna jména, obrázku, mise a popisu. Jinak ten obrázek "hezky" už daný mám ![]()
Tož tak nevím…
Myšky mám doma všechny tři. Jistě potěší:). I TL bych chtěla potkat. Krokoddylek je určitě minimálně nesmírně sympatická osoba.![]()
Co požádat o změnu emailem?
Teda, to mě těší
Asi napíšu maila, no co mi zbyde…
Myšky jsou parádní, jednu pošlu a druhá zůstane a bude hlídat postel ![]()
Dá se to nějak udělat i zpětně? Myslím to profilové foto. Při následné editaci už tam žádná taková volba není.
Nebo musím tu fotku nahrát znovu?
4eho přesně chceš dosáhnout?
to: G E.Kon.
Jestli je to na mě, tak ani nevím, o čem je řeč. Jen mě zaujala ta poznámka, že jako profilové foto je to hezčí. Tak jsem si svůj TB-listing taky chtěla udělat hezčí.
Ale možná jsem to jen špatně pochopila ![]()
Pokud máš již fotku "upload" tak v "edit"u ji vybereš, uložiš a je vymalováno;) chápeš? (nestyď se)
Zkus tu minci znovu aktivovat, tj. jako bys ji aktivoval poprvé.
Teď jsem to zkoušela a funguje to. Chtěla jsem to napsat už dřív, ale nešlo mi to ověřit a teď už s tím přišel někdo jiný… Tak snad to vyjde;)