Dětský "Geo" (?) tábor 2008

Najde se mezi námi někdo, kdo má zkušenosti s vedením a pořádaním dětských táborů (popř. někoho takového zná) ?

Potřebuješ jen něco vědět nebo scháníš někoho na práci?

Myslím, že takových je tady hafo - minimálně já bych vyjmenoval asi deset lidí včetně mé přítelkyně a půlky vedoucích tábora, kde byla. Spíš napiš co máš v plánu a na mysli.

OK, jde mi o to, kam umístit děti na tábor přes "velké" prázdniny 2008. Je to sice skoro až za rok, ale ti co mají děti a chcou je dát na tábor, tak ví o čem píšu. Ale k věci, pokud má někdo tip na takový tábor, tak ať mi ho prosím pošle přes profil. Druhá otázka směřuje k tomu, zda by někdo nechtěl pořádat DT přímo pro dítka rodičů "kačerů" a poslední den tábora by mohl končit třeba jako event.

to je krásnej nápad…teď jen sehnat děti…nebo mohl bych se třeba účastnit jako dítko? popř. napíše mi někdo ohledně toho propustu z práce?:slight_smile:

To ještě můžeš stihnout. :stuck_out_tongue: Jen musíš chvíli přestat kešovat a šup na to!!! :D:D:D

Tak to je super. V únoru se nám narodí malej kačer, tak to stihnem. Jen bych se přimlouval, aby vedoucí mohli kojit…:wink:

Tabor poradame, ne teda uplne geo, ale myslim ze u nas byli spokojeni deti od Dorcadiona, V&F family, Haggea…
jako vedouci tam z geocacheru jsou pravidelne asteris, anneke, alkes, Evuse, ja.
Tabor je v lokalite ceske kanady, cache baronova studanka je od tabora vzdalena cca 300 m.
web zatim nemame, ale je ve stadiu priprav, bude spusten snad do konce rijna

pro vice info kontaktujte kohokoli z nas prez profil, icq a pod.

dalsi tabornici su Pitris a Patolog team, tiez robia tabor pre deti v lokalite, kde bol event u Lakomca.

[color=blue]Kvalitní tábory pořádá Klub Dlažka Přerov (www.dlazka.cz). Dělají tábory pro děti, turistické tábory a tábory pro rodiče s dětmi…
V letech 1996 - 2005 jsme s nimi absolvovali deset ročníků táborů pro rodiče s dětmi a byli jsme vždy maximálně spokojeni.[/color]

Taky asi měl udělat reklamu sdružení, kde působím ;).
STTO Praha

Jednoho takovýho člověka bych znal: Pitris.

Nazdar,
také si musím trošku "přihřát polívčičku" (jak se říká). Několik let už se pohybuji, hlavně díky svým dětem, v blízkosti turistického oddílu J. Wolkera. http://www.psslunovrat.cz/modules.php?name=News&new_topic=2
Ryze "Geo.." tábor by to určitě nebyl, ale je to turistika, pobyt v přírodě atd … A na výletech během roku jsem už párkrát i stihl nějakou tu kešku odlovit. :slight_smile: