[color=green][/color]Hraničáci, taky Vám přišlel do Vašich keší tento prosebný log? :D:D:D:
GCV9C8 Hranicke viadukty/Viaducts by Hranice (Traditional Cache) in Olomoucký kraj, Czechia created by I+B+M+H (first owner Jedla-bedla) .
Pěkně jsem se pobavil:D.
JJ asi bude návštěva ![]()
Mně přišel o dva dny dříve podobný do keše v Přerově ![]()
Tak Dežo, Ester a Emilko provedly návštěvu Hranic (např. Plovarna Hranice), tak snad se jim u nás líbilo :D:D:D
Po Koloseu a Plovárně, navštívili i Hranické viadukty a evidentně se jim všechny poklady "lybily". :D:D:D
[color=blue]No taky mi to na jednu kešku přišlo. Nejdříve jsem se tomu srdečně zasmál :D, ale když jsem si uvědomil, ke komu že to jedou na návštěvu, tak mě smích rychle přešel…
( Tato rodina, spíše by se ale hodilo napsat tlupa čítající cca 20 dospělých a okolo třiceti harantů je v Hranicích velmi "populární" (přestupková komise hranického MěÚ a místní policajti by mohli psát romány). Představa, že se Dežo a Ester vypraví s tímto doprovodem hledat naše keše mě dost vyděsila a pro jistotu jsem mrknul na net, kde jsou v Hranicích TB a GC a ten jediný, který byl v Grandcanonu preventivně vybral a večer po publikaci umístil do naší nové kešky. O té Dežo a spol. neví, takže v ní byl v bezpečí a FTFkáři ho hned vyzvedli. Ale vypadá to, že nic nenašli, protože se nikde žádný log neobjevil. Nechci předem odsuzovat, ale mám obavu, že kdyby něco našli, byla by zřejmě nutná údržba keše a do budoucna asi i její přemístění…:(:@ [/color]
Kdopak se to schoval pod ten nick. Žeby čeština dělala potíže někomu, kdo vyluští Polybiuv čtverec? :o
[color=blue]Ty jo…oni jich našli sedm :o, z toho dvě mysterky i tu naši novou multinu… na ní mají dokonce TTF :o! To je fakt divný. Podle toho co píšou v lozích, tak chodili jen ve třech, ale stejně na té své pro jistotu večer udělám kontrolu…
Ten jejich Emilko musí být nějaký chytrý hoch, že to všechno spočítal. Ale proč ne, na vojně byl s náma jeden Rom - vysokoškolák, který by nás v matice strčil do kapsy všechny kačery, tak proč ne Emilko, že?[/color]
A Ostravaka znáte?
Více takových Deziderů, Esterek a Emilků, aspoň se člověk fakt nasměje při čtení logů :D:D:D, a jak vidím tak i tady :D:D:D
Myslim ze to bude chtit velmi specialni vlakno :D:D
[color=blue]Copak blijaja, už jsem o něm dlouho neslyšel :(, zjevuje se ještě někde?
Trochu jsem pátral po stopách Deža, Ester a Emilka a zjistil, že mají i dvě DNFka, i když je napsali jen jako "write note". Je to tady [cache]GC13FWF[/cache] a tu [cache]GC127GK[/cache]. Hlavně na "Mitákovi" jsem se pobavil. Už se těším, až bude WAV do Přerova hlásit provedení údržby…
Na více keších asi nebyli, leda že bych něco přehlíd…:p[/color]
Blijaja je nám všem hodně známý kačer z Brna.
Dežo a Ester je někdo z Hranic, zatím nevím kdo, ale cigáni to rozhodně nejsou.
To si z toho jen někdo udělal srandu. Tomu bych nevěřil, že by někdo mohl být až takhle hloupej, mít internet a ještě se dostat ke geocachingu.
Taky si myslím. Je to asi někdo z nás a udělal si prostě srandu:D. Jsem toho názoru, že nemusíme mít o kešky obavu. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet, zatím je to zábavné a doufám, že to i tak zůstane:D.
Ale jestli ne, tak jsem rád že je to v pohraničí a ne v Praze B)
No teda, na Blijaju nikdo nemá, viz http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=bfa76459-6a68-4d06-9083-2b0f39180150 nebo http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=ab2c4217-0674-4198-8174-8ba03447f894, ještě lepší http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=d33bfd49-e18b-4e96-b0b5-9684b3280791 To je asi ještě vtipnější cacher než Kryštof Harant, škoda že žádnou kešku nezaložil.
Pohraničí, tos přehnal, ne?![]()
Ten Blijaja je fakt super, přečetl jsem všech jeho 5 found logů a zajímavé počtení, byť pro menší děti jaksi nevhodné :). Škoda, že už není aktivní (naposledy se na GC.com přihlásil v dubnu).
Mates, ty vole, nes… :D:D