diakritika v nicku na gc.com

Ahoj, vcera jsem si jen tak projizdel nejaky kesky a narazil jsem na cloveka, ktery ma stejny nick jako my, jen s diakritikou (Kuliočko). Asi s tim nic neudelam, jen se ted trochu bojim, aby z toho nebyl problem - treba do logbooku se samozrejme zapisujeme cesky i s tim č.

Dotycny se zaregistroval nekdy letos na jare. To driv na gc.com neslo mit v nicku diakritiku a ted to jde? Co myslite, mohly by s tim byt ted problemy? Diky

Můžeš sem, prosímtě, dát odkaz na jeho profil?
Č se ještě včera muselo na gc.com psát jako "Č", jinak to automaticky převedlo na "C". Proto mi tohle příjde jako extra hloupost, neboť by tam musel nejprve nějak umět protlačit diakritiku, aniž by mu to Č převedlo na C. Kdyby se jednalo například o písmeno Š nebo Ó, tak bych to chápal, neboť by se jednalo o písmena, která narozdíl od "Č" kódování gc.com standartně zná.
Takhle je to divné a dozajista by to způsobovalo nepořádek.
Jinak nick s diakritikou zaregistrovat lze, ale u písmen uvedených zde v tabulce by mě udivilo, kdyby to šlo.

No pozor, Tiskaři, pleteš dvě věci dohromady. Diakritiku v přihlašovacích údajích gc.com podporuje co já vím, tak odjakživa (ehm… víc, než tadyhle český server). Něco jiného je to, co udělá s diakritikou v listingu.
No, tak existujou dva velmi podobné nicky, čemu to vadí? Taky vím o nicku, se kterým se liším jen diakritikou, ale tohle moje "dvojče" je odněkud z Ameriky. Spousta nicků se liší jen nějakou tečkou, pomlčkou, mezerou, to se stane a případné záměny by se jistě rychle vysvětlily.

jeho profil je zde: http://www.geocaching.com/profile/?guid=7a0ca7cf-522a-4259-b54c-9a190b8fb93b

ok, jen si rikam - on pak klidne muze zalogovat nejakou kesuli, kterou jsem ja nasel a co pak s tim? To abych ted psal do logbooku nick bez diakritiky (jenze uz mam i razitko s diakritikou).

Mozna resim blbosti, ale trochu me to zaskocilo.

Řešíš blbosti :smiley: Kdyby zalogoval nějakou, kterou máš zalogovanou ty, tak ji budete mít zalogovanou oba a on holt neprávem. Jeho věc, je to úplně stejné, jako kdyby zalogoval nějakou, kterou jste nenašli ani jeden.

Nicky s češtinou, tedy i s tím - Č - je možné zakládat minimálně od jara 2010.

I kdyby zalogoval 100 jinejch kesi, tak je to snad jeho vec a ne tvoje, ne? Neres blbosti a radsi bez lovit. :slight_smile:

ok, dik za odpovedi, asi vazne nema cenu se tim zabyvat :slight_smile:

Ja bych se spis zabyval tim, proc mas udelane razitko pro jiny nick nez je ten tvuj :wink: Pokud by owner kontroloval logy podle logbooku, klidne ti tvuj muze smazat, protoze nejsi v logbooku, je tam kolega s hackovanym C, ale ty ne. A kdyz jeste zjisti, ze ten nick s hackem je opravdu na gc.com registrovan, …

Diakritiku v přihlašovacích údajích gc.com podporuje co já vím, tak odjakživa
Neřekl bych. Já jsem v r. 2008 udělal registraci na jméno Vláček a poté se nešlo přihlásit jako Vláček, nešlo zaregistrovat Vlacek ani přihlásit jako Vlacek. Tak jsem měl jiný nick a časem jsem si ho nechal předělat na současný Vlacek.

www.geocaching.com/profile/?guid=2e37dcbb-0b43-49fe-bf7d-35db739f28ae
Vlacek koukni na tohle a pak se přejmenuj na Vláček v my account details :smiley: Vyzkoušeno před pár minutami a až se přejmenuješ tak se přejmenuju zpátky. :wink:

Pěkné!!!

Nazdar Hoblik,nebo už snad za pár minut Hoblík?? :smiley: A Díky za coin ještěd. WitkoAWendy

Presne o to mi jde - aby s tim nebyly tyhle komplikace. No nejspis mam smulu, mel jsem si nick zaregistrovat s hackem kdyz to pak slo.

Ne, mel sis udelat razitko pro svuj nick! Proc jsi nepouzil treba nick OkoZaOko? To mi pripada uplne stejne jako tebou pouzity hacek navic. A uz te necham byt. Nic tim neresim, jen prudim.