Diana GmbH (GC11JJQ), 3. nebo 4.4.

Vzhledem k tomu, ze mi padl velikonocni plan, a hlavne treninkovy dalkovy pochod, tak jsem se rozhodl, ze spojim prijmene s uzitecnym a zkusim si chutovku v podobe Diany GMBH.

Prida se nekdo?

Termin: sobota 3.4. (preferred) nebo nedele 4.4.

Na Dianu mam spadeno uz delsi cas, protoze ty konciny dobre znam - neco jsem se tam najezdil na vandry. Bohuzel v tomhle terminu se tam asi nedostanu. Mam ale podstatne info - owner uz s GC skoncil a tak je keska spise na doziti. Navic uz ted zjevne chybi stage c.7. Mozna by nebylo spatny, kdyby se nasel nejakej mistni dobrak a kesku adoptoval - byla by skoda ji nechat dozit.

Stage cislo 7 chybi - padla popelem - ale da se to i bez ni.

Fakt se nenajde nejakej mistni dobrak, co by kesku adoptoval? Owner s GC uz opravdu skoncil ale adopci se nebrani, sam jsem od nej taky jednu adoptoval …

Co vsechno adopce znamena? Sice toho nemam odloveno mnoho, ale Dianu povazuju za jednu ze nejhezcich, co se mi povedla dostat:-)

No to znamena, ze se z ni stane tvoje kes :slight_smile: Se vsim co k tomu patri.

Osobne bych ji rad odlovil, v ramci mesicu, pokud bude nejakym zpusobem obnovena, tim lip.

Stage 7 shořela už před více než 2 roky, k řešení není vůbec potřeba. Ostatní by mělo být v pohodě - co myslíš tím obnovena ?
Add adopce - ta je možná jen se souhlasem vlastníka, samovolně nelze. A stejně zatím nevidím důvod, vše funguje, jak má :wink:

Obrat se na ownera, ja s nim nekolikrat hovoril a on s geocachingem skutecne definitivne skoncil. Podle me je lepsi, kdyz kesku nekdo adoptuje s predstihem, nez cekat, az bude problem a pak nekoho nahonem shanet a teto kesky by v archivu byla skoda. Navic ta 7 stage asi uplne nutna neni, nicmene i tak by nebylo spatne to dat nejak do poradku kompletne …

Nebudu zakládat nové vlákno na staré téma, ale:

V nedělu 29.8. jdeme tuhle potvůrku odlovit. Zatim hauskaa a G´Quan, možná ešče jeden, u něhož záleží, jak spánkem umoří sobotní svatbu a následné společenské veselí. :slight_smile:
Pokud máte někdo zájem se přidat, viděl bych to na 9:30 na startovních souřadnicích. Ne, že bysme si nevěřili na zvládnutí, ale tyhle delší kešky bývaj dobrou příležitostí, jak pokecat s novými kolegy.
Ozvěte se sem, ať víme aspon přibližně, klik nás bude.

Pokud jste z Brna, budu mít 1-2 místa v autě volné.

Tak teda preji hodne stesti na lovu :wink: Mám ji zasebou a jsem tomu jen a jen ráda. Je těžká, náročná a přitom odpočinková a pohodová :wink: