Digitální steganografie

Ahoj, mám jednu zvukovou stopu ve formátu mp3,která nese určitý "šum"(zprávu). Proto hledám nějaký program, který umí zašifrovat a zpátky dešifrovat zprávu. Díky

Obávám se, že to budeš muset přepsat do nějaké podoby textu (jestli je to např. morseovka apod.)a teprve potom si s tím hrát dál. Na vizualizaci zvuku je výborný třeba program audacity…

Použij google, "mp3 steganografie".

Tyka se to nejaky kesky? Pokud ano, muzes prosim hodit odkaz? Taky bych si rad zalustil :slight_smile:

Všechno vidím, všechno slyším… :slight_smile:

Asi má na mysli mojí keš [cache]GC1J2Z3[/cache].

V té nahrávce nic neni teda doufám, protože jestli jo tak se jdu zahrabat:D:D

jj přesně jak psal Pebo :slight_smile: Pe_bo ty mi dáváš, už od rána se snažím na to přijít a stále nic :slight_smile:

Tak to vypadá zajímavě, škoda že jsem na druhé straně republiky. :frowning:

Mimochodem, i do jednobarevného obrázku se dá spousta informací schovat - [cache]GC1DY0P[/cache]

To ti tedy nezávidím, strávíš zimu pod zemí:D!

Tak dík no ale snad ne snad jí rozlosknu:D

Tak už jsi vyluštil?? :wink:

ne ted sem jí ani neluštil, ale už jsi začínám hrabat díru:D

já to zkoušel a jde to těžko nevím kde začít :frowning:

Hezká, hned bych si pro ni zajel, když už jsem ji teď rozlousknul, ale je to moc daleko :frowning: Na tohle se u vás dává celých 4 a půl hvězdy obtížnosti? Ale oceňuju vtipný závěr.

Z obrázků jsem vydoloval informace za cca 10 minut za pomocí prográmku IrfanView :slight_smile:

Jen škoda že je tak daleko :frowning:

Tak s touhle keší se už trápíme několikátý večer. Jdeme na to ze všech stran a prostě nic. Je nás asi tak 20 co to zkouší. :frowning: Je to zapeklitá situace. Takový keše Pe_Bo prostě umí.

Nás už je taky pěkná partička co to zkouší rozlousknout a pořád se nedaří :frowning: Nevím jak to oddělit od písničky

Z obrázků jsem vydoloval informace za cca 10 minut za pomocí prográmku IrfanView :-)Jen škoda že je tak daleko :-(

Jen otázečku: Máš na mysli ty obrázky v logu? Pokud vím, ty jsou u té kešky jediné, navíc jen od návštěvníků, od autora kešky tam je jenom ta mp3ka. IrfanView jsem si stáhnul a z dat EXIF se mi nic vydolovat nepovedlo. Buď foťák neumí geolokaci, nebo ji autor fotky z ní smazal. A v ID3 tazích MP3 taky nic kloudného :( Kdybych aspoň věděl, čím to tam nacpal, ať se mám čeho chytit :( Pak už jen stačí najít program, který by to cracknul a je to tam. Neví někdo aspoň nějaký nástroj (program), který by aspoň dokázal určit software použitý k zakódování zprávy? Pak už by neměl být problém najít to správné heslo...

Jen otázečku: Máš na mysli ty obrázky v logu? Pokud vím, ty jsou u té kešky jediné, navíc jen od návštěvníků, od autora kešky tam je jenom ta mp3ka. IrfanView jsem si stáhnul a z dat EXIF se mi nic vydolovat nepovedlo. Buď foťák neumí geolokaci, nebo ji autor fotky z ní smazal. A v ID3 tazích MP3 taky nic kloudného :( Kdybych aspoň věděl, čím to tam nacpal, ať se mám čeho chytit :( Pak už jen stačí najít program, který by to cracknul a je to tam. Neví někdo aspoň nějaký nástroj (program), který by aspoň dokázal určit software použitý k zakódování zprávy? Pak už by neměl být problém najít to správné heslo...

teda vydolovat osm let mrtvé vlákno...to bude snad i rekord  :o

Tam není žádné heslo...

Člověka někdy nějaké téma zaujme a ani si nevšimne data příspěvku. Tohle se v dnešní době řeší nastavením diskusního fóra tak, aby neaktivní vlákna po nějaké době (pár měsíců?) byla automaticky zamknuta.