za dobrý nápad svolat známé kolegy a uspořádat 20.12.2009 večer v Pardubicích neoficiální "event" s pouštěním svíčkových lodiček po Chrudimce. Sice to bylo na místě změněno (a posunuty souřadnice) na pouštění po Labi, protože Chrudimka v sibiřském mrazu nečekaně zamrzla, ale procházka nám taky udělala dobře, i Cislici, která to zvládla bez berlí-tentokrát.
Nepočítal jsem, kolik přesně přišlo kolegů, ale takových 20-30 to bylo. Vládla příjemná předvánoční atmosféra, koloval skvělý perník (díky marwillCZ), létaly i nějaké prskavky a svítivky k nebi (díky T.M.S. family), čelovky svítily, Měsíc svítil, Jupiter svítil…svíčky pluly po Labi…nïkdo se neutopil ani neumrzl, prostě výborná akce, i když to nebylo "za bod" (nebo snad právě proto). Hezká hodinka.
Takže ještě jednou díky organizátorovi, díky všem co přišli, a za rok třeba znovu
Taky se připojuji k poděkování. Byla to prima akce. Sice počasí trochu stávkovalo ( bylo minus 16 st.), ale zase ten sníh v Pardubicích…to nemělo chybu. Myslela jsem, že až uvidím ty svíčky, tak to probrečím, ale s kačerama se nedá smutnit. S kačerama je sranda vždycky :-))
Počkat, počkat, já jsem přeci do pozvánky psal, že Za organizatory se tesi > Akce nema organizatora, tak se muzeme tesit na sebe vsichni vzajemne PS: Koho si kdo prizve, toho tam bude mit..
Takže děkuju všem, které zima neodradila a hlavně pořadatelům Eventu ke kterému se od začátku hlásím [cache]GC2055M[/cache]. Když to je Mega akce, nemůže být omezená na tak malou plochu jako je Praha a proto bych netvrdil, že to nebylo za bod! Proč ten kešink přeci děláme a věnujeme mu tolik času, pro body, pro ikonky, pro vyplňování tabulky O/T,… B)
Tak teď vážně, jsem rád že se nás tam dle logobooku sešlo 20kačerů + min. 10 doprovodných členů. Ten mráz nás trošku pozlobil, ale Labe nás zachránilo. Legrace byla, když se ponton naklonil a najednou koukám, že stojím ve vodě
Myslím, že jsme pěkně povedená sebranka a žádná akce tedy špatně dopadnout ani nemůže. Všem děkuju, za bezva společnost, ale příští rok to uděláme asi v létě co ? :o
PS: Omlouvám se, že nereaguju na emaily, ale tahle akce mne totálně položila na lopatky a ještě stále jsem rád že ležím, ale už alespoň nepadám v horečce z postele :D.
PS2: Byl jsem šokován, kolik kačerů vyráží ven bez svého razítka! Kdo má GPS jsem se radši neptal.
Taky přidám poděkování všem organizátorům :o)
Bylo to super.
Děti byly sice těsně po nemoci, ale ta procházka jim spíš prospěla :o) Doma s nimy už nebylo k vydržení
Ooo, i ja dekuji, hlavne Mise z fialovejch ze me na "event" upozornila. Bohate stacila ta hodinka v minus 17 v Pardubicich, jeste se tak tahnout do Prahy, brr, nelituju ze sem tam nebyla, tohle bylo krasne komorni:) a legrace byla spousty, ikdyz vetsina mrzla:). Diky vsem organizatorum kteri neorganizovali tento minievnet:) A doufam ze si uzvate svatky.
P.S.: jo a rymou jsem to taky bohuzel odnesla:)
P.P.S: hezka Note v Praze:)