Diskuse o sérii Czech Wood Geocoin (CWG)

Zdravím všechny, zvláště ty, co sbírají předměty identifikující jednotlivé geocachery.

Z radostí oznamuji nový přírůstek v sérii CWG.

Katalog série je na webu:

http://www.volny.cz/jpa/katalog.html

Informace o CWG ( Co? Proč? a Jak?) najdete >ZDE

DJ-team

Hroch

</p

Pěkné. Sbírka se hezky rozrůstá. V dohledné době už budeme muset nechat pálit druhou sérii našich CWG.

JJ, koukal jsem, že vám nějak dochází :slight_smile: …nicméně samolepky jsou taky super :slight_smile: Už jí máme ve sbírce …
Jinak problém je s kolečkama (sukovníky), dnes přišlo 2000kusů a dost bída kvalita… :frowning: …možná i otázky do fóra:

Nevíte někdo o nějakém spolehlivém zdroji sukovníků?

Nemáte zájem o protříděné sukovníky (nepoužitelné pro výrobu CWG) ? Možná by je někdo upotřebil, (skauti na hry …někdo na ozdoby…nevíme) dáme zdarma, i když se samozřejmě malému všimnému bránit nebudeme :slight_smile:

Dnes probíhá třídění a pečlivý výber a vy se můžete těšit na CWG
Koláček a Davyluky

A pozor! Také se těšte na speciální, trackovatelný! CWG Collection member, který dostane od nás každý, jehož kolečko je v katalogu CWG …jako poděkování za podporu a rozvoj naší myšlenky

Samozřejmě, že dochází, ale samolepky jsme zvolili jako variantu do malých krabiček a pro Plzeň. Myslím si, že na území Plzně jsme jich dali už tolik, že o ně nemůže být zájem. Dáváme je tedy přednostně do kešek ve větší vdálenosti od Plzně (mimo jiné i z důvodu propagace CWG :wink: ) a tady jsme přešli na samolepky. Nedávno se nám ozval na mail kešer z ameriky, který tu byl na geodovolené, že získal náš CWG a co s ním má dělat. Když jsme mu to vysvětlili a přidali odkaz na oficiální www stránky kolekce CWG (možná, že by stálo za úvahu udělat www stránku kolekce CWG s kratičkým popisem v angličtině), aby se podíval, tak byl nadšen a přestože tyto věci nesbírá nechal si ho jako vzpomínku na geodovolenou v čechách. To je to fakt super. Ohledně koleček se pak s vámi spojím o radu, kde sehnat kvalitní. Samolepky jsou pouze amatérský pokus vycházející opět z myšlenky CWG - mají jednu výhodu, dají se nalepit na kolo, auto, zvonek, … a komu se nelíbí naše logo tak ho může odstřihnou a samolepku GC.com použít samostatně.

To: MichalS - prosím, jak vypadá vaše samolepka? Pošli mi třeba “samolepka.jpg” ať si ji případně mohu polde vás vyrobit. Dík předem za ochotu. Plachta(Standa)

Jinak myslím, že i v Plzni … (kolébce CWG :slight_smile: ) je o ně stále zájem, škoda, že jste váš CWG neplácli do Pijte mléko, jistě bych si ho tam vyzvedl… on je to opravdu velkej sběratelskej potenciál (samolepky tak nefrčí :slight_smile: ) a kdo někdy něco sbíral, tak ví, že je fajn mít občas něco dvakrát, na výměnu… O CWG je třeba v USA velkej zájem, takže velice snadno bych váš proměnil za nějaký niklák, který ještě nemáme. :slight_smile: Propagace CWG dále od Plzně je fajn :-), ale na druhou stranu, taky je fajn, když to bude lidi motivovat přijet do Plzně, třebas zrovna pro ten váš :-). Jinak samolepky už děláme delší dobu (na polepky krabiček) ale stále papíráky :-(. Takže už zrajem pro opravdové (např. jako má Outfish team) a taky si uděláme poníkovské vizitky… původně jsme je sbírat nechtěli, ale už se nám jich několik sešlo a tak to začíná být hodně zajímavé :-).

Dobře, do pijte mléko nebo do Bartoloměje ho časem dodáme. Třeba až budeme mít cestu kolem třeba na lesnickou stezku, ale s 2 a půlletým synem 5 km bez kola - tedy na ramenou - je trochu složitější, ale určitě zajdem. Napíšu to na net až ho tam dáme. Možná, že můj usudek byl ovlivněn tím, že při cestě na Krkavec přes Údolí děsu jsme v obou keškách našli další dvě CWG, které tam ležely celkem dlouho. Možná to mě vedlo k této myšlence. Jinak jsem vášnivý sběratel CWG a pokud se někde v keši objeví tak se snažim ho jít odlovit i přes nepřízeň počasí - viz můj log Ve znamení koně, nebo naše první zastávka na geodovelené v Jižních Čechách vedla na keš kde bylo CWG Plachtas teamu, abych ho odlovil. A zadařilo se. K těm samolepkám jsem se dostal spíše přes mou potřebu (touhu?) něco si nalepit na kolo nebo auto co má spojitost s GC a s námi. A tak to vzniklo. Rozhodně to nebyl záměr nějak šetřit CWG. Ve fóru jsem četl, že samlopek s touto tématikou je zde málo a tak jsem jsme je začali dávat i do keší. Jak říkám dají se použít i bez našeho loga takže nejen pro sběratele.

Ahoj,

nenašel by se někdo šikovnej a znalej s trochou času, co by o těhto geocoinech napsal něco na wiki zde? Bylo by to moc fajn pro ty co začínají a nevědí co to je a co s tím…

Když jsme se tak pěkně rozpovídali, tak nebudu zakládat nové vlákno a dám další přírůstek sem

Kate & Scooby

Uf, pokusím se, ale jinak CWG mají své stránky… http://www.volny.cz/jpa/geocoin.html
, kde je myslím vše potřebné, takže na wiki by stačil třeba jen odkaz…

Nový CWG! Jedna dobrá zpráva pro sběratele, další jsou na cestě :slight_smile:

davyluky

Koláček už taky zaplnil svou šťastnou sedmičku :slight_smile:

Koláček

Držte séééé jedeme z kopce :slight_smile: Další jsou ve výrobě … malé zdržení z CWG member coinem, díky “poruše” :slight_smile: operátorky laseru… přišli jsme skoro o 40 koleček, než si všimla chyby v nastavení výkonu :frowning:

MiraH

abakus

Dorcadion Team

Tak tohle me nedalo… musim se s vami podelit :slight_smile:

Sběratelův sen :slight_smile:

Tak a je na světě trackovatelný CWG. Tento speciál, je naším poděkováním všem, kteří podpořili naší myšlenku a splnili všechny podmínky pro zařazení do oficiální série.
Máme velikou radost, že se CWG líbí a doufáme, že i vy máte podobné pocity a máte radost, že jste u toho :slight_smile:
V nejblišších dnech (a týdnech:-) ) bude CWG collection member rozesílán na adresy všech, co nám dali své CWG do katalogu.

Collection member

nový SWG v katalogu

Glip

Co udělal PAHTA špatně, že je vyřazen ze série. Mě jeho GWC pripadá normální …

Už se na něj moc těšíme. Kolekce CWG se nám velice líbí a (jak Poník píše) máme velikou radost, že jsme u toho :-).

Spatne - spatne asi nic. Jenom v dobe kdy jsem sve kolecko vyrabel, nebyl popis zcela jednoznacny a nikdo netusil ze provedeni vetvovych suku o danem prumeru muze byt vice (ruzne tlousky a material kolecka). A tak je me kolecko sice ze spravneho boroveho dreva, ale je nizsi nez ostatni a nema srazenou zadni hranu… Vzhledem k tomu ze mne ten ochotny truhlar vyrobil kolecek cca 500 (pro mensi serii se mu nevyplatilo menit nastaveni stroje) asi jeste nejakou dobu potrva, nez me dojdou a budu shanet ta vyssi a se srazenou hranou
No a aby tim nebyla serie pokazena, mam specialitu :o)
Jo a neni to PAHTA, ale PEHTA :o)

CWG collection member nám včera večer osobně přinesl JPAgeo. Je to opravdu povedený kousek. Zařadíme ho na čestné místo do naší sbírky CWG. Děkujeme.