[color=navy]
Neleží Vám doma "trávníček" protože jste ztratili kryt na baterky, má roztrženou gumu nebo je jinak poškrábaný?
Rád Vás toho "šrotu" zbavím, když bude display OK.
Případně pokud máte nápad, kde sehnat display tak sem s ním. Vymenu snad zvladnu sam.
Picodas už mi display nevymění :([/color]
Jakmile koupím lepší stroj, bude tu jeden k dispozici za symbolické šrotovné. Ale nevím, kdy to bude, včera mi utekla Dakota 10 na Aukru.
:@
displej je opravdu rozbity, nebo jen spatne zobrazuje?
Jejda, já jsem nedávno zničil Vistu HCx, pořídil si Dakotu 20 a teď se rozhoduji, zda se nemám zase poohlížet po nějaké jeté Vistě HCx. Praktické zkušenosti mám s trávníčkem, Vistou HCx, Oregonem 300, Dakotou 20, různými PDAčky, BT modulem Evolve.
Nejlépší služby mi poskytla Vista HCx. K listingům mám online přístup přes PDA.
Tento příspěvek vypadá jako offtopic, ale chtěl jsem tě jen zradit od Dakoty a nasměrovat ku Vistě (nebo Legendovi). Tak se nezlob :).
Mluv, mluv, zajímáš mě…
Myslím, že to do diskuse patří. Pokud by to mělo vadit, napiš mi do interní pošty.
[color=navy]Display je fakt KO-GPS se mezi dvere a sedacku ridice nevejde
, naviguje ale stale dobre, jen si 35% zobrazovane plochy musim domyslet (ted uz vice, ten pavouk se roztahuje:@)[/color]
Já to mám obráceně. Jede, ale nechytá družice. Jenom to musím vytáhnout od kolegy, který tvrdil, že si s tím pohraje a třeba to rozjede. Zatím se na to ani nepodíval (půl roku). Mám k tomu i náhradní kryt-držák na kolo. Ulomená pojistka byla důvodem, proč už nechytá.
Jestli ho z něho dneska vymlátím, zítra mám služebku do Prahy ![]()
Co to mají na tom serveru za čas ? Psal jsem v 14:00 a je tam 15:03
2 buabu: mam nekde (Brno) Venture HCx se stejnym problemem (nechyta druzice), takze se kdyztak ozvi…
2 staska: problem s casem je u tebe - natav si v profilu casovou zonu 0
[color=navy]Tak díky staskovi mam jednoho totalne nefunkcniho a jednoho funkcniho travnicka.![]()
Diky
PS pro stasku: jeste doresime transakci v osvezovne nebo pozdeji na nejakem eventu ;)[/color]