Docela by mne zajimaly ostatni nazory na tento zpusob zakladani cache.
P.O.L.T. cache No. 1 .... GC12TNH
Podle mne je divne, ze byla vubec schvalena. I kdyz vlastne souradnice mela, a na miste byl dle prvniho nalezce papirek, takze fyzicky tam taky "neco" bylo. Tak co bychom chteli ze.... Jen nechapu, proc se nektere "divne zpusoby" prenaseji z mysterek uz i do tradicionalek. A doufam, ze se to nerozmuze po republice. Proc musime stale vymyslet jak obejit pravidla?
Za sebe musim rict, ze se mi to libi, tenhle zpusob humoru mi neni cizi. Je to podobna parodie na kacereni jako Limonadovy Joe na spaghetti westerny. ALE - pevne verim, ze ostatni potencialni zakladaci podobnych “kesu” uznaji, ze for (byt sebelepsi) se opakovanim nestava jeste lepsim forem, ale debilitou.
To je pěkné, alespoň se FTFkáři nemusí nervovat a mohou se logovat v klidu domova. Jen jedna slabina tu je, každý musí mít kompletní vybavení, jelikož neví kolikátý bude a nebo musi počkat, až přijde někdo s patřičným vybavením.
Mne je predevsim lito toho ownera kdyz se podivate na cache v okoli tak skutecne prevazuji mystery a tradicni “kesu” tam prakticky nejsou zadne. Nejspis jde o nejakeho zacatecnika ktery tohle udelal asi jako urcity typ mladickeho vzdoru proti mistnim geoautoritam[:)] Nanestesti mel chudak silu zmenit jen typ a v oblasti nazvu zustal poplatny mistni tradici. Nejspis vlivem zkreslene predstavy o realite. Otazka je jestli je lepsi kvalitni mystery nebo tato instantni cache [:)]
Z hlediska přesnosti zaměření i právě názvu jde pravděpodobně o dílo profíka, ale o tom je demokracie [;)]. Ať zůstává každý jaký chce a každý můžet jít kam chce.
Jak na to koukám, proč ne... vždyť nikdo nikoho nenutí, aby tam šel... Ale místo mincí by tam měl požadovat obsah ve formě oříšků kešu. Pak by to bylo opravdu originální. Po každém logu by pak mohl ke "kešu" přijít a v rámci hesla "jídlo do cache nepatří" ty oříšky sníst... a tak pořád dokola. [;)]