DNes (7.10) Hraběnčino rejdění za rubíny

[cache]GC2V2FN[/cache]

případně bych dal i další z téhle série, ale nemám UV :frowning:

Připojí se někdo? Zatím jsme dva a budeme na úvodkách cca 20:30.

Hihi… koukám, že jsi asi na klíček a místo spaní bys pořád lítal někde po lesích, co?:D:D:D:D

Přesně :slight_smile: Od doby co jsem se rozešel s bývalou přítelkyní mám ty noce takové volnější :slight_smile:

Snažíš se to rozchodit? :smiley:

:D:D:D a kdy spíš, sím Tě???
Jinak přeji dneska úspěšný lov;)

tak to mě vážně rozesmálo:D:D:D:D

No hlavně se snažím nachodit co nejvíce nočních keší, než mi to zas někdo zatrhne :slight_smile:

Zatrhne? Pokud si najdeš stejně "postiženou" tak ještě ráda s tebou pujde v noci po lese, popř do kanálů :wink:

Někdo zatrhne??? To si nesmíš nechat zatrnout, ne? Jak jednoduché;):smiley:

ani nemusí být postižená, stačí, když bude tolerantní;)

Tolerantní = bude na něj čekat úzkostlivě doma

Edit:
Leda by se starala o stále nabití baterií ve všech potřebných zařízeních, čistila oděvy, měla teplé jídlo, hlídala publikace nových krabek, sháněla předměty na trade a oprašovala domácí sbírku GeoCoinů :smiley:

Hezký :slight_smile: Naše ježčí rodinka někdy tou dobou půjde do hlubin Temné Amazonie, tak se třeba potkáme :wink:

No, já bych to tak neviděla:):):slight_smile:

udělal jsem EDIT :wink:

No jo vy rozumbradové, jenže takovejch "postiženejch" je strašně málo. Kdysi jsem prohlásil, že až potkám holku co ji nebude vadit být se mnou jeden den ve Vídeňské opeře a druhý den v roztrhaných džínách pod stanem na Lipně, umí uvařit řízek s kaší, nevadí ji že usínám u poslouchání cimrmana a chápe proč lidi lezou do kanálů tak že si ji vezmu, protože to bude ta pravá… Jenže kde ji sehnat že … :slight_smile:

Pokud pojedete pres Letnou a naberete me, tak klidne se pridam. Nemam se tam jak dostat, auto dneska nemam k dispozici :frowning:

Jistě že. Brnkni mi a já pro tebe sjedu.

Nemam cislo :D, ale napis cas a kde mam byt, to bude stacit. Zalezi kudy pojedete…

hihi… tak takovou bych snad ani nechtěla mít doma.. v mém případě takového:o)) víš co by to bylo za nudu???:D:D:D

Zajímavý, mně přijde, že takových je dost:D jen, smůla pro Tebe, už jsou zadané:D

i kdyyyyž… možná bych o jedné věděla…:wink: Operu určo zvládne, outdoorové sporty jsou její hobby, s GC začíná, vařit umí a Cimrmana miluje:D Jen s těma kanálama by to možná nebylo na 100pro, ale ty bys zvládnul i bez ní, ne?:D:D:D:D