Dnes tedy FTFkařům nezávidím

GC39D1A 101 - 006 Freckles (Unknown Cache) in Středočeský kraj, Czechia created by ČAGeo.cz - na spaní to asi nebude, co? :)))

Aj, sorry, špatná kategorie - admini hoďte to na Prahu pls.

Já si taky nezávidím… díky nějaké chybě mi chodí na jednu notifikaci dvě SMSky… takže mi to tu pípá o 106 B)

Já už notifikace dočasně vypnul, tohle není nic pro mne.

To čmárání do mapy už mě docela sejří :expressionless:

Taky jsem reagoval úplně stejně, další posr*** PT, ale když jsem rozklikl listing, tak to zase tak špatné není.
Zatím jsem koukal jen na pár listingů, ale vypadá to pěkně a jako návod pro někoho by to mohlo sloužit… pokud někdo tedy čte listingy u PT…

Vzhledem k tomu, ze to jsou mysterky, tak ty listingy bude muset cist :slight_smile:

EDIT: Jinak ty dvojity notifikace je aktualni problem O2, dneska jsem to zkoumal, a nikde po ceste to nevznika.

Kdyby tak slo hazet kese na ignore list hromadne … :frowning:

uááááá, co mi to vzniklo za barákem a kolem celého města???

tak tady se někdo nechal inspirovat kolečkem kolem mnichova…

Tam jich kluci nemecti maji jen 80 krabek…

Krásné kolečko:D:D:D

Dávám tomu týden, než začně kolovat GPXko s finálkama… nechce se mi totiž věřit, že by velká část pohodlných kačerů všech 101 listingů fakt četla…

Tak to jsem rád, že netrpím jenom já, ale všichni "spokojení" zákazníci O2 :slight_smile:

A co je na tom tak spatneho? Tohle podle me neni zadny PT. Ocividne si s tim autor/i dali dooost prace, uz jen tim ze to nejsou tradicky. A vypada to hezky vymysleny. A kolecko kolem Prahy proc ne. Klidne bych si ho odlovil pokud bych pragocentrizovan :slight_smile: Jen horsi bude neco takoveho udrzovat v provozu pokud za tim nestoji nejaka pocetna a zkusena banda. A taky zalezi jake je provedeni a umisteni skryse. No a FTFkari budou blahem bez sebe :))

Bohužel to těmi listingy končí. Jako začátečník bych si z toho odnesl, že nejlepší kešky jsou mikrošky v keři u silnice na naprosto nezajímavých místech.

Kyslici maji od vcerejska nejakou botu a z mailu poslaneho na @sms.eurotel.cz prijde temer kazda SMS dvakrat.

FTFkaři nejsou blahem bez sebe, musí totiž dřepět ve škole… taky blbej nápad publikovat serii během zkouškového B)

Hexteam, klídek :slight_smile: nač se čílit. Svatí Ochránci Toho Jedině Pravého Kešingu to zvládnou hravě za všechny B)

Naopak super nápad, mají šanci i jiní (sebe nepočítám, za FTF se nehoním, zatím:D:D:D a ještě to mám jaksi z ruky)

Až mi to uplně zblbko GeoGet a stahování nových krabek :smiley:

2012-01-10 13:38:57.492 Downloading page: 152/127

Zatím je moc brzo soudit, jaké keše jsou na této sérii. Nebo snad máš info z terénu, jaké jsou krabičky? Já bych to celé hned neodsuzoval, třeba si s tím dali práci a bude to něco jiného než jen 101 PETet poházených po okolí Prahy…