Taky jsem reagoval úplně stejně, další posr*** PT, ale když jsem rozklikl listing, tak to zase tak špatné není.
Zatím jsem koukal jen na pár listingů, ale vypadá to pěkně a jako návod pro někoho by to mohlo sloužit… pokud někdo tedy čte listingy u PT…
A co je na tom tak spatneho? Tohle podle me neni zadny PT. Ocividne si s tim autor/i dali dooost prace, uz jen tim ze to nejsou tradicky. A vypada to hezky vymysleny. A kolecko kolem Prahy proc ne. Klidne bych si ho odlovil pokud bych pragocentrizovan Jen horsi bude neco takoveho udrzovat v provozu pokud za tim nestoji nejaka pocetna a zkusena banda. A taky zalezi jake je provedeni a umisteni skryse. No a FTFkari budou blahem bez sebe :))
Bohužel to těmi listingy končí. Jako začátečník bych si z toho odnesl, že nejlepší kešky jsou mikrošky v keři u silnice na naprosto nezajímavých místech.
Zatím je moc brzo soudit, jaké keše jsou na této sérii. Nebo snad máš info z terénu, jaké jsou krabičky? Já bych to celé hned neodsuzoval, třeba si s tím dali práci a bude to něco jiného než jen 101 PETet poházených po okolí Prahy…