Do Plzně na ME z Liberce - detaily.

Nabízím jedno místo v autě do Plzně na megaevent z Liberce.
Odjíždíme v pátek v cca 17-18 hod.
Návrat v neděli tak, abychom byli v Liberci tak v 18-19 hodin.
Zatím jedeme já, žena a Willicz. Pokud by byl zájem, máme místo i v chatce v kempu v Ejpovicích.
Za poměrnou část nákladů na palivo popř. chatku.

Na 80% bych se svezl, na 20% sezenu dalsi 3 osoby ke me do auta :slight_smile: Kolik delaji cca ty naklady ? Musim vyloupit nejakou pokladnicku …

Toz zkusim to doma projednat s zenou a kouknu na rozpis v praci.B)

Náklady na jednu osobu zatím vypadají na cca 200Kc za palivo, 225Kc za chatku.
Rasgu ty si přijeď pro sedačku…

Byli jsme nuceni koupit novou. Nez bysme si pro ni prijeli, tak by uz mala mela ridicak.:D:D:D Jen jsem ti to zapomnel napsat, sakra.:expressionless:

Tak potvrzuji ze JEDU s vami. Pokud by se nasli dalsi 4 zajemci tak se vezmou dve auta …

Chatka asi není nafukovací?

Pro tebe je tam prehrada a potok. To musi Bobroj stacit :slight_smile:

Já myslím, že chatek mají víc nebo můžeš vzít stan (kdybys neměl tak by brácha snad mohl půjčit).
Kontakt na kemp http://autokemp.ejpovice.cz/

V chatce je elektrina ? Parada. Vezmu si sebou pressovac a fen :slight_smile:

tak jestli má někdo dále zájem, furt je volné 1 místo.

eee, Bobře teď jsi mě zmátl, měl jsem za to, že se mnou jede Troták. Nebo to myslíš tak že jedeš také svým autem a v něm máš ještě jedno volné místo?

Zhruba tak to je, ale podle poslednich zprav misto uz neni. Cili my jsme plni a Bobr_ svuj vuz take naplnil.

Bingo. Auta obsazená.:smiley:

Takto můžeme začít plánovat odlov ne?
Jak dlouho budete chtít zůstat v sobotu v Nebílově? Minimálně loga bych se jako divák rád zúčasnil.
Kešky s pro mě zajímavou kombinací D/T:
GC1AGK3 Lempel, Ziv, Welch (Unknown Cache) in Plzeňský kraj, Czechia created by cz.nemo mysterka - ještě nemám vyluštěno
GC23Q5N Škoda sport park (Multi-cache) in Plzeňský kraj, Czechia created by parkis & krovicko multina - nemáte kus lana? Také musím zkontrolovat výbavu v nářadí.
GC1M8ET Usti Uslavy (Traditional Cache) in Plzeňský kraj, Czechia created by AHA & maniac1234 tradička na ostrově - no uvidíme, asi to kvůli kopřivám bude chtít nějaké náhradní oblečení

Kdybychom v noci trpěli nespavostí:

Kesky zatim neresim tak je to na vas :wink: Spise co sebou ? Pocasi bude nejiste a kolisave. Jake planujete stravovani ? Varic na ohrati ? Hospody ?

Spíš hospody (oběd, večeře) a nějakej rychlej žvanec sebou na ten zbytek (snídaně, pozdní snídaně, svačiny, pozdní obědy, brzké večeře a pozdní večeře:) )
Vařič snad potřeba nebude.

Do toho půjdu, ale cestou nejmenšího odporu - asi další noční?
Vařič mám jako zákl. výbavu.

Ja mam komplet vybaveni. Varic, cestovni gril + briketky atd. A Trotak je tvor starsiho typu a takova ranni kava ci tepla polevka je temer nutnosti :slight_smile: