Objevil jsem v jednom obchodě docela dobrou nanoschránku, která by se dala využít pro malé cache. Může být docela vhodná jako alternativa poměrně drahých kovových nanokeší ![]()
Tak třeba to někoho inspiruje, nebo se to někomu bude hodit ![]()
A dobrá cena ![]()
Tohle sice není MIKRO, ale AMOBOX za dobrý peníze.
http://army.nakupujeme.cz/488-opasky-sle-batohy-kapsicky-celty/3256-bedna-na-naboje-kovova-/
Uz podobnou vecicku mam doma par mesicu (sice ne plastovou), zkousel sem i vodeodolnost a dopadlo to dobre. Ted to nekam naraficit ![]()
No, jestli je to to co si myslím, tak je to opravdu hodně nano, asi tak třetinová velikost kovových nankoeší.
Jo jo, už se těším, až bude v listingu napsáno: přineste si vlastní tužku a taky vlastní logbook ![]()
Presne tyhle jsem koupil ve zverimexu, ze to pouziji na stage multiny, ale pak jsem to radeji nepouzil. Je to fakt mrnavy. :D:D
Jo a ještě začnu sebou nosit lupu.![]()
Nebo třeba mikroskop…
Tohle jsem střelil odboku, ale když nad tím tak fárám, tak taková fakt MIKRO mikro by byla vcelku drsná B)
Povinná výbava: Lupa, pinzeta…![]()
Já sem jednou našel kešku, která byla utvořena z obalu na paměťovku. A kupodivu se tam logbook docela vešel. Ono když se papír pořádně poskládá a zmačká, tak se vejde kamkoli. Ale zapisovat se na takovej salát, to už je horší! ![]()
Podmínka uznání logu: Přineseš si vlastní logbook, zaloguješ se, vyfotíš se s tím logbook-em a tou "keší", vrátíš "keš", logbook pošleš na autorem uvedenou adresu, jdeš domů…
To by byla možná i ta lepší varianta :D. Nebo třeba keš mikronanopiko… ta byla tak malá, že jí nikdo nenašel! (pokud tam vůbec byla)
K téhle [cache]GCXXDB[/cache] se dokonce musí pro uznání logu přiložit fotka, neb zápis v ehm, logbooku bývá většinou nečitelný, a pořádné logování nerozepsanou propiskou a zmrzlejma rukama je nemožné. Ale našla jsem ji v podstatě hned..
Vskutku drsná
chtěl bych vidět ten logbook, hlavně strkaní ho z5 v zimě ![]()
Sem právěže musela dovnitř a počkat, než zas do vzduchosystému pustí teplej vzduch, abych mohla rozmrazit ruce. Logbook byl hodně úzkej proužek papíru, ke všemu roztrženej na tři kusy. I ti přede mnou se podepsali dost nečitelně.
Tu umělou schránku bych nedoporučoval. Je to jenom zacvakávací takže prvním několika nálezcům to nepůjde a pak už to zas nebude držet až se to vychodí.
Radši připlatit a koupit kovovou šroubovací
http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-770-123-Adresar-chrom-pes.html
Stejnou kovovou jsem take koupil a vydrzela dvakrat zasroubovat a vysroubovat. Pak zavit jaksi nezavitoval a mohl jsem ji vyhodit :@
Objednali jsme hned obratem 4 kousky - dneska dorazily. Sice jsou trochu špinavý, místy (omezeně - hlavně v rohách zvenku) trochu liška, ale těsní parádně - při otevření pěkně pšouknou ;o) Takže nejdřív musí projít dílnou - vypucovat, odstranit samolepky, odrbat rezavé flíčky, odmastit a lehce stříknout matnou vojenskou a na to samolepy geocachingu a budou super.
Díky za tip.
Asi jsme nebyli jediní kdo je takto nárazově objednal - už je cena o 1/2 vyšší ;o)
Já jsem si jako mikro-nano vyrobil z krabičky na tuhy do kružíkta.
Tu kovovou schranku pro psy mam doma je to uplně malé.
Navíc bych si ji nedal dál nez 150m od domu (kazdy tyden menit logbook).