Dobrá zpráva pro drsnokačery

Drsnokačeři, nejste blázni - naopak je to známkou vaší vyzrálosti :smiley:

http://www.osel.cz/index.php?clanek=4591

jé a já si myslel že jsi založil novou drsno kešku někde v kanálech.

A hele, další příznivce a surfer na oslovi. Mám to doma taky, mnoho večerních hovorů začíná větou "Tak jsem četl na oslovi…" :smiley:

Také jsem čekal nějakou novou keš:) Nicméně tyhle průzkumy jsou opravdu k smíchu. Každý den vědci přijdou s nějakým nesmyslem. Mnoho peněz to stojí a po několika letech usilovné práce vyplivnou pro lidstvo takovýto důležitý závěr:o

Já jim fandím! Někdo musí říct světu "Tudy ne!"
Ale pravým pionýrem slepých uliček byl Jára Cimrman!

Tak nevim, zda to velke D je proto, ze je na zacatku vety nebo ze jde o jmeno. V druhem pripade budu delat, ze nevim, na co narazis :-D. Navic my uz jsme asi vsichni prekrocili tu spravnou vekovou hranici.

Pokud hledate dsnokes a jste z Moravy muzu jen doporucit tohle - http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=6dae8b8f-2604-4f38-ba46-80b0e468bb5b, je to horky aspirant na zapis do sine slavy, zatim musim priznat, ze jsem se moc daleko nedostal :slight_smile:

Wow!
Že by to byla zlínská varianta Styxu? Ale vypadá hodně dobře, škoda že se teď do Česka dostanu jen tak na jeden víkend v měsíci :frowning:
Což je také odpověď všem kačerům, kteří doufali v novou kanálovku. Bohužel teď minimálně půl roku zakládat nemohu, budu rád, že stihnu udržovat ty stávající.

Je to presne tak Styx alias Dharma, byl jsem tam hned druhy den po publikaci, nahodou jsme jeli kolem na vylet do ZOO Lesna, tak jsem si odskocil a tim to taky zhaslo, protoze hned prvni ukol jsem takrikajic zatim nerozlustil a ze mi to lezi na stole od te doby…

Sleduji vás Hombre :stuck_out_tongue:

Já se bohužel do Zlína dostanu jen jednou za rok, vždycky v dubnu, když se tam běží šifrovačka. Tak asi až na jaře. I když v našem šifrovacím týmu jsou čtyři kačeři, myslím že po prošifrované noci bych na Charona přesvědčil možná tak Marwina :o

Weselko weselko, mam zpravy ze na te uvodni "prosivaci sifre" visi uz pomerne dost lidi, ja uz si listing nosim i do vany, ale pomalu propadam slabomyslnosti…, skoda, ze to mam precijen trochu z ruky z Vyskova, ale ty logy me porad popohaneji, takze to jeste nehodlam vzdat :-).

Vyderzaj pionier! Stoji to zato ji prolomit a ponorit se podsveti :wink: A ver, ze potom do vany polezes dvojnasob rad :smiley:

Ja vydrzim, ale prit"u"lkyne uz to nezvlada jak v tom porad lezim, ted uz teda spise sporadicky, ale snad me neco napadne…, nastesti mam ve Zline par firem takze nezbyva, nez naplanovat sluzebky :slight_smile:

Jestli to dáte po Osudu, tak před vámi smeknu :o

No to víš 5* není zadarmo. Tak lušti lušti ať tě můžeme přivítat do klubu kanálníků. Už se těším na log.
Piš holubku, piš brzy zcepeníš :smiley:

Tak ji přiber, v klubu kanálníků už několik žen máme, třeba se jí to zalíbí:D

Tak to zase jo, ona hleda se mnou (konecne si poridila vlasni GPS, tak uz podle vlastnich slov za mnou nelitata jak ocasek..) a kanaly ji nedelaji nejmensi problem, jen tam nesmi byt pavoucci, naposled v Darknees kesi me vydesila revem, ale Dharma se ji libila, takze predpokladam, ze Charon bude OK. Kousek od Zlina bydli dcera tak ji asi zainteresujem do hledani, tzv. vzdaleny geocaching :_)

Dobrá výzva! Už jdu lanařit spolutýmáky. Musíme si nějak po Osudu spravit náladu, až nám zase ty pravěké kopečky vyfouknou první místo :wink:

Hmm, "riskantní finančnické profese", to pobavilo :slight_smile: Kde není zodpovědnost, nemůže být ani riziko.