Ahoj,
o víkendu se chystáme na ottikuv event "Na Jested v kulichu a s lyzemi - Flash Mob Meet", který se koná na Ještědu. Ještě bychom tam chtěli odlovit nějaké pěkné kešky. Nejlépe s větším terénem, ale klidně i v pěkném prostředí. Prostě ty nejlepší
Jelikož tam nebydlím, tak bych se chtěl zeptat, které jsou tam opravdu dobré, abychom nenašli jen městské mikrovky u nevýzmamného baráku. )
Budu moc rád za všechny linky a předem děkuji.
Zdar Vymítač
Nam se libil nasledujici seznamek primo v LBC ale nejsem uplne ti nejpovolanejsi tak snad to nekdo vyfiltruje jeste
Jinak pekne kese jsou i v jablonci.
GC22ETH
GC20QHW
GC18DD9
GC1M1NJ
GC24DNM
GC23E1A
GC23E1A
Ottikova eventu jsme se chteli take zucastnit a mimo jine poznat i prazsky PCK, ale bohuzel pracovni povinnosti nedovoli ![]()
EDIT: krabky jsem vybiral podle toho jestli nas zaujali provedenim, potrapili a nebo byli celkove vice nez prumerne ![]()
EDIT: jeste bych doplnil GC2NGFX
Pro kstavk jsem udělal takový seznámek keší v Liberci s vyšší obtížností terénu (jede k nám na event Ještěd v kulichu). Tak to dávám i sem, třeba se to někomu taky šikne.
[cache]GC1FGNA[/cache]
Lezení na strom a to pořádně vysoko (asi nejvyšší v okolí Liberce), není nutné vybavení, pokud se nebojíš výšek. Je to tradička, takže jde o to jen tam vylézt, parkovat se tam dá kousek.
[cache]GC1TBBK[/cache]
[cache]GC1TFGX[/cache]
Taktéž lezení po stromech, finalka druhé keše je docela vysoko, nicméně jdou vyšplhat i bez pomůcek. Je to však dost časově náročné, možná i 6hodin.
[cache]GC1M05E[/cache]
Také stromovka, možná nížší než ty ostatní. Tradička, ale autem se k ní ovšem nedestaneš.
[cache]GC10E3D[/cache]
Komínovka, tak 15m. Pohodlný řebřík, parkování. Rychlá, adrenalin zaručen.
[cache]GCZWFY[/cache]
Nutné lezecké vybavení - slaňování a pokud nechceš slanit do vody, tak i něco na stoupání. Je to sice dlouhá multina, ale dá se prý vypočítat. Liberečáci poznají i podle fotek kde je.
[cache]GC1EEM7[/cache]
Trochu toho šplhání (no spíš se jen musíš přidržet skály). Nic světoborného, ale je to tam pěkné. Je tam stage [cache]GCVV53[/cache], ale ta je na dlouhé lokte. Možná tam má i zastavku [cache]GC2GEAF[/cache], ale tu ještě nemám.
[cache]GC1J6J1[/cache]
Zhruba to samé, jen okořeněno SUDOKU (jestli jsi dělal bonus Cesty, tak tam je to těžší, než tahle na Ještědu).
A ještě doplním [cache]GC2VTTA[/cache], stromovka s první větví tak ve 2,5m.
Jinak skoro všechny keše na Ještědu jsou pěkné. Multiny však bývají na delší dobu.
Když se podíváš, co je na hřebeni v bezprostřední blízkosti Ještědu, tak asi žádnou větší chybu neuděláš.
Ty lovecké pomníčky [cache]GC2GEAF[/cache] se dají s několika kešemi v okolí bez problémů odlovit a je to hezká keš.
To se mi jich tu teda sešlo. Díky oboum. Určitě se na nějaké podíváme…
Tak to se tam uvidíme
Když rekneš "lez" tak polezu. budu okolo jestedu už od pátku(noční kešováni)kdyby se chtěl někdo přidat a stavím se na eventu Hybaj na základnu. po Otasove eventu mám v plánu Josefuv důl.
My tam budeme v pěti - celý auto. jedem tam jen na sobotu. V neděli máme v plánu nějakou delší multinku, letterbox nebo mysterku v okolí Mnichova Hradiště. Tam totiž budeme přespávat…
v Sobotu by jsme tam mohli spáchat nějakou noční…jestli se tam nějaká najde
Jo to jo, to se ještě uvidí? Znáš tam nějakou?
No já už jdu spát, tak zítra ti odpovím…
Jasná páka! Noční keše tu jsou taky a na Na základně vás uvítáme s radostí!
Oli:)
Kousek od základny je nějakej Harry Poter a zbytek si nechám za flašku zelený poradit.
A kdybys měl chuť zůstat do neděle, tak bude v Jablonci event Vavrdův memoriál (D/T 4/4.5).
No to jsem taky koukal, ale chybí nám kolo a v neděli jdeme na PAUPERES COMMITIONES CHRISTI (GC1JPG3) od krutizlaba
Je to na celý den…
Když budete na Liberecku, zajeďte si na Knoflík (série v přírodě), není to tak daleko… Je hezké chystat se na keše s vyšším terénem, otázka je, kolik toho chceš odlovit a kolik na to máš času…, i jestli chceš poznat spíš jeden kanál, či komín, nebo se projít po hezkém městě a oblast trochu "pročistit".
podle toho se sem zjistil, bude na komíně v sobotu možná i zácpa:)
Nejlepší cache, co jsem poblíž Liberce našel byla [cache]GC1C25A[/cache]. Trochu to připomíná tzv. tatranskou magistrálu ale bez turistů.
Jo, ta je moc pěkná a ani moc nezdrží, možná 1hod?
Nějaká jeskyně by se nenašla? ![]()
U té [cache]GC1EEM7[/cache] je taková jeskyňka s úzkým vchodem. Pokud chceš více podzemí běž na [cache]GC2MADC[/cache], užiješ si 1,5km pochod v podzemí. Vezmi si ale holínky na vstup.
Tedy tam i zpět je to 3,5km.