Dobré ráno z Moravy a Slezska

Přišlo na "info", máte-li někdo zájem být v TV, napište mi o kontakt. Choze

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o zaslání kontaktu na nějakého organizátora geocachingu v ČR, jestli se tomu tak dá říct. Někoho, kdo např. vymýšlí, kde jsou schované schránky, stará se o web atd. Pozvali bychom si ho do studia do besedy, pokud by měl zájem. Děkuji.
Česká televize Brno
redakce zpravodajství
dramaturgie Dobrého rána

"Někoho, kdo např. vymýšlí, kde jsou schované schránky" ??? Co kdyby do Brna přijeli před budovu ČT všichni čeští owneři ? To by se hodně divili a určitě by neskončilo u pořadu Dobré ráno, ale byli bysme první v hlavních zprávách :slight_smile:

Do Brna daleko, ti co to mají blíž do Prahy by to mohli podpořit tady:D:D:D

No aby tomuhle zájmu neudělala média medvědí službu, mám takový špatný pocit, že by nepřiměřená masová publicita by spíše tomuhle neuškodila…

Podle mě by se mělo postupovat opatrně.

Takhle ten co to jen uvidí v televizi a moc se to tam rozpitvá bude pak více sledovat ty co někde něco hledají. Největší problém pak bude s keškama ve městech, kde může hledajícího kačera někdo vidět třeba z okna domu aniž by o tom věděl. A už to nebude jen nějaký "blázen" co ta hledá buhví co ale může tam být nějaká zajímavá krabička a to už bude stát za pozornost i těch které to jinak vůbec nezajíma…

Neříkám že tu televizi ignorovat, ale hodně opatrně o tom mluvit a nenechat se moderátorama moc strhnout…

I když dobré ráno nejsou hlavní zprávy v 7 večer :slight_smile:

Já zas říkám tu televizi ignorovat :slight_smile: V mejlu je obsažena formulace "pokud by měl zájem". Předpokládám, že pokud zájem mít nebude, tak z geocachingové části sejde.

Tak ať tam jde někdo z Brňáků a vylíčí to jako technicky náročný a totálně nudný vopruz. :smiley:

On se určitě najde někdo, kd si bude chtít užít svých 15 minut slávy. A pokud se toho neujme někdo schopný, půjde tam někdo méně schopný.

ideální by byl Šaman :-))))))))))))))))

Právě mám za sebou rozhovor s redaktorem rádia ze Sydney, takže budu asi mediální hvězda :slight_smile: v Austrálii. To je aspoň hodně daleko a snad to tam nezkreslí jako ti naši zpravodajové. Redaktor slíbil, že pošle odkaz na přenos na inetu, tak ho sem pak píchnu, abyste všichni věděli, co jsem plácal. Do ČT bych ani za zlaté prase nešel, jednu zkušenost z českou TV (nebudu jmenovat, ale byla to Prima) už mám a pěkně děkuju. Krásně všechno sestříhají, tak aby to bylo co nejvíce akční a ve finále z toho je paskvil.
Pokud do toho někdo půjde, připojuji se k návrhu "Šaman" :wink:

Nechci nikomu bránit v rozletu, můj názor je ale zkusit se ukáznit a kolektivně "nemít zájem" :p:p:p.
Aby nakonec viníkem nedávné nehody na D1 nebyl neznámý cacher, zřejmě hledající indicie pro multi "Dalnice D1: tam a zpet" (nebo spěchající na finálku :slight_smile: ).

Dobré ráno. Není to přímý přenos?

no problem je, ze saman vstane tak ve chvili, kdy dobre rano konci. teda mam samozrejme na mysli opakovacku na dvojce :D. pak by mohla byt leda varianta, ze by nesel spat a tahl to v baru pred ct do rana, ale to by tam toho pak moc nerekl. coz zase na druhou stranu vlastne chceme :wink: :D.

A taky jak Šamana dostat na Moravu a včas

Šaman je dobrá volba. Jen nechápu proč jej tlačit do Brna.
Tam je schopných geoborců habakuk.

Typický zakladatel kešu geo.benedikt :smiley:

Díky, pár příspěvků a konečně jsem se dosyta zasmál :slight_smile: