Ahoj, už jsem tu zase, tentokrát bych potřeboval Gpx soubor s keškami v této oblasti od nějakého premium usera.. Díky moc předem, posílejte SZ nebo na [email protected] ![]()
hodilo by se to do zítra, dík.
Nenapsal co všechno chceš,takže tam máš všechno a snad Ti pětibába bude stačit ![]()
Jednou budiz, ale co takhle prestat somrovat a postavit se na vlastni nohy?
Vim, ze tady jsou lide, kteri mi pomohou, a rozhodne si v nejblizsi dobe nehodlam kupovat PM-ko. Navic programy jako Skrysotlac apod. pouzivat nechci. Geocaching byl jeste donedavna o solidarite a akorat se ho nekdo snazi zkomercializovat. Az budu zase neco potrebovat, prosim nekomentuj to, nezajima me tvuj nazor.
Ta komercializace je neco noveho? PM existuje snad temer od pocatku gc.cz, ne? Jaky je rozdil mezi ziskanim dat "nelegalnim" SW a nelegalnim predanim od nekoho, kdo je PM?
Rozdil je preci jasny - on se nemusi namahat. ![]()
Pepik 33: proc si neporidis PM? Pokud jsi na tom tak financne nedobre, ze je pro tebe poplatek za PM neprekonatelny a pritom PQ mit proste musis, budiz.
Pokud je to prosta vycuraanost s odvolavanim se na solidaritu ostatnich, tak mi pripada nejprilehavejsi reagovat poslednim versem Krylovy Pisne neznameho vojina.
Mám okolí Máchova jezera ( 20 km) Pokud ti to stačí, máš to v e-mailu. ![]()