No a je to tady!!! Moc gratuluju! Z povzdálí sleduju, jak to bereš hákem. Moc Ti fandím a přeju spoustu radosti z lovení piksliček. A nenech se nikým a ničím otrávit, byla by to škoda ![]()
Doktore, ty magore, kdo ma ty tvoje cisla stacit sledovat. Dalsi prani ti poslu az pristi mesic ke 3000. Pisu jen dvema prsty a nastiham … Blahopreju a tesim se az ti zatrepu gcploutvi.
Doktore, doktore. Pro samé blahopřání nám nezbývá čas na hledání keší!
Blahopřejeme k super výkonům a přejeme další úspěšné lovy.
Honzo, ty seš blázen, to je jasné. Tak ať se daří a nehoň se tak ;)![]()
Gratulujeme!
Doktore, at si neuzenes psotnik! ![]()
Preju pevnou sipku a hodne energie.
Gratuluju!!!
Tak a teď jsem zvědav na avizované zklidnění.![]()
Ty jsi blazen chlape ![]()
Gratuluji k tam krasnemu a kulatemu cislu ![]()
A nepredri se
![]()
Gratulujeme, gratulujeme, gratulujeme
To je teda cifra, skoro nepředstavitelná, ale je za tím kus práce B)
Gratuluju!!
Posledních pár dnů jsem sledoval jak se ti do druhýho patra snad ani nechce - furt bylo 1999. Tak už jsi tam jako 7. v pořadí, přeju aby se Ti tam líbilo stejně jako dole.
Honzo sice jsem ti již přál osobně, ale splnit si povinnost na tomto hřišti musím také. Takže moc gratulací letí do Chrudimi a ať neutichá tvůj elán!!!![]()
Tak ještě jedan reviewerská gratulace. Tak ať ti to stále skvěle šlape i ve třetí tisícovce.
No a nezapomeň občas i něco sám založit, ať mám v rodných Východních Čechách co lovit ![]()
Ty plasane splasenej. To jsi se do toho oprel podstatne vic, nez jsem cekal. A i ve foru je par nestastniku, co nedokazou pochopit tak vekej skok za 5 dni coz zobrazuji nove statistiky
Tak si to uzivej a uz jen parkrat zabrat a jsi 1. ![]()
Jen jsem sledoval, kdy se to tady objeví… protože já o tom naštěstí věděl už dříve… Honzo, oficiálně bez předstihu a písemně: GRATULUJEME Z NÁCHODA!!! Drž se, bojuj a šlapej!
:o Tak jak jsem psal nedávno, k tvým 100ovým metám už odmítám gratulovat, prtože bych nedělal nic jinýho, ale tuto, sice při tvém tempu asi taky celkem bezvýznamnou metu, už přehlédnout nemůžu!
Tedy velká gratulace od nás z Podrkonoší, ať ti to "magoření" (jak sám říkáš) dlouho vydrží a opět díky za včerejší pomoc na schodech v HK, ještě v noci se mi o nich zdálo! ![]()
Takže Honzo, veliká gratulace letí do Opičí rokle i z Perníkova a zároveň s ní i ještě větší poděkování za to že tu jsi s námi a za všechno co jsi pro nás všechny magory v okolí udělal.. Díky
Dva tisice a chlup pixlicek, to je panecku vykon! Honzo, moc moc gratulujuuu !!! At mas na dalsi hledani vic casu a hlavne klidek a pohodu!
No pane..pane jo. To valím oči :o . Pěkně ti to jde, pěkně. I já se přidávám do té velké řady gratulací. Přát ti ať tě to pořád baví asi nemá ani cenu, takže hlavně pořádnej signál;)
honzo, moc gratulujeme a neuzen se ![]()
Doktor 2000
Doktor i pacient
vše v jedné osobě,
ten svůj kvocient
nenechaj’ náhodě.
Ve Vídni potichu,
tajně si luxují.
Bojí se posměchu,
když to pak logují.
Netřeba studu,
náš milý doktore.
Plně to chápeme,