Doktor 400

Velké geoblahopřání putuje tentokráte na Pardubicko - Doktor dosáhl krásného čtyřkila!

Honzo, držíme palce do dalších stovek!

Michal

Cekat na doktora v pardubicke nemocnici by bylo marne. Neni tam. Bud hleda, nebo loguje… :o) A to vse zavodnim tempem, aby obyvatele prvni stranky statistik GC.cz nemohli usinat na vavrinech. Honzo, gratuluju a preju dobry signal i spoustu prijemnych zazitku pri dalsim luxovani cachemapy.

Gratulaci ke čtyřstovce doplňuji i poděkováním za pomoc kešerům v oborech, které jsou Tvým džobem i koníčkem.

Kruci tady mi něco uniklo. Honzo moc blahopřeji a verbální gratulace bude večer. Ale na druhou stranu se tomu čtyřkilu ani nedivím, protože chodit lovit s takovejma přípravama co máš ty, to jde samo!!! A víš že vím o čem mluvím, protože jsem to s tebou několikráte zažil. Dovol, abych i ostatní uvedl ve vědomost. Honzovi přípravy jsou vždy svázány do knižního vydání a jsou propracovány do posledního detailu!!! :))))) Ještě jednou blahopřeji a již se těším, až spolu zase vyrazíme.

Velka gratulace i od Slajsu & Tucku!!

Jejich tempo je vražedné, jejich život je lovení kešek, jsou to ti divní lidé s divnou věcí v ruce, ano jsou to oni - GEOCACHEŘI - a někteří jsou fakt dobří a do této kategorie patří i nějaký Doktor, sice není z hor, ale zato je to frajer, kterej i v nouzi pomůže a poradí. Jo v nouzi poznáš kešera :o). Jene - moc gratuluji

Kolega sice už za mě popřál, ale samozřejmě i já se připojuji k velké gratulaci.

Doktore, doktore … gratuluju a jsem rád, že ses byl poznačit do psychiatrické léčebny v Černovicích :wink:

Taky gratuluju!

Nevím jestli má cenu gratulovat ke 400, když za chvilku budeme slavit 500. No dobře, tak tedy gratuluji..