Mohlo mi byt hned jasne, ze Te ta Tvoje dnesni georazie v Praze prehoupne pres dalsi hranici. Ani nevis, s jakou skodolibosti jsem si Te na uchu v primem prenosu vychutnaval pri dohledavani CC#5 :o))) Ale nasel jsi sam. Tve IT nadani, perfektni pripravy a 700 predchozich zkusenosti se proste nedaji zaprit
Gratuluju, uspesny siriteli geonakazy na Pardubicku :o)
Ja taky moc gratuluji a uz se tesim, az se na Vanocnim geoeventu 12.12. v Pardubicich (pro me 1.navsteva) potkame-sam jsem z Pardubickeho kraje, tak me zajima, kdo ze je to tu tak aktivnim cacherem se zajimavym kufr-stemplem v mych logboocich cachi na Litomyslsku :-).
Východočeský expres se řítí geokrajinou. Jen zírám a přeji zelenou cestu.
honzo moc gratuluju, koukam ze uz mas na dohled cilovou rovinku. a to teprve bude finis :))
Je to blázen, hoďte na něj síť.. Já už s Tebou opravdu radši přestanu kamarádit
Ať to šlape a zjara slavíme litránek ![]()
Honzo, sice jsem s Tebou vcera mluvil právě ve chvílích, kdy jsi dosáhl 700, ale i tak si neodpustím poblahopřát! Ještě štěstí že nebydlíš v Praze, to by na vrcholu statistik možná byl někdo jiný
:). Tak ať Ti Sv.Garmin vede šipku vždy za poklaem… !
Michal
dalsi pacient utiekol z ustavu, tak nech sa Ti na slobode dari :)))
i ja gratulujuuuu!!! jen tak dal!!!
Teda doktůrku, to už abych vymýšlela další oslavnou SMSku… tímto tempem se Ti už brzo nevejdou do mobilu ;-)Takhle Tě teda fakt nedohoním… a to s vámi ještě nemůžu v neděli na výpravu
Tak si to užijte a Ty koukej sprintovat k té tisícce. Gratuluju a nashle v Pardubkách.
Trochu opozdena gratulace i od Slajzu & Tucku !! Prejeme porad dobre naladene druzice.