doktor #800

Gratuluju gratuluju a jsem ráda, že jsem u toho mohla být, i když jsem to v tu chvíli nevěděla! Tak ať Ti nedojde chuť nám tu a tam organizovat dny nebo večery, ať máš pořád zásobu vtípků, který mi nás budeš pošťuchovat a ať Ti cestu kříží jen samé kvalitní úlovky. Popendo se blíží… :wink:

Gratulujeme Honzo! Ať je ta tisícovka co nevidět v profilu :slight_smile:

M + 3

Včera se to snažil tajit, mezek, ale neprošlo mu to.. Takže pupendo bude kdy?? Tipnul bych do jara… Ať to šlape..

Doktorko, aby Ta za chvilku nezavreli s nami do Bohnic :slight_smile: Gratulujem a sup sup dalej :slight_smile:

Tvoje pripravy a Dan44 alias Dan4x4 za volantem Pathfinderu jsou ve statistikach neco jako turbovytah. Snazim se nemyslet na nektere z vasich vikendovych logu a gratuluji.

Gratuluji k té obrovské hromadě krabic a krabiček. A na nekonečné geocestě čekají další. Tak ať to stále baví.

doktor si prihodne vybral nick, aby tomu sroceni v blazinci mohl pozdeji sefovat :)) tak fajn, dalsi litr se blizi. gratulujeme. :slight_smile:

Skvela prace !! Moc gratuluji!

Gratuluju k velmi kulatemu cislu - ta tisicovka je uz fakt na dohled :wink: !!!

Gratulujuuu !! To je fofr, jen tak dal !!! Venku uz je jaro, tak sup sup, hledat dalsi krabicky…

Pane doktore, vam to kesovani tak krasne jde:-)) Tisicovka se rychle blizi. Honzo, moc gratuluju.

Honzo gratulujeme. Jedes jak buldozer. At se stale dari

Třikrát hurá Doktorovi