Gratuluju gratuluju a jsem ráda, že jsem u toho mohla být, i když jsem to v tu chvíli nevěděla! Tak ať Ti nedojde chuť nám tu a tam organizovat dny nebo večery, ať máš pořád zásobu vtípků, který mi nás budeš pošťuchovat a ať Ti cestu kříží jen samé kvalitní úlovky. Popendo se blíží… ![]()
Gratulujeme Honzo! Ať je ta tisícovka co nevidět v profilu
…
M + 3
Včera se to snažil tajit, mezek, ale neprošlo mu to.. Takže pupendo bude kdy?? Tipnul bych do jara… Ať to šlape..
Doktorko, aby Ta za chvilku nezavreli s nami do Bohnic
Gratulujem a sup sup dalej ![]()
Tvoje pripravy a Dan44 alias Dan4x4 za volantem Pathfinderu jsou ve statistikach neco jako turbovytah. Snazim se nemyslet na nektere z vasich vikendovych logu a gratuluji.
Gratuluji k té obrovské hromadě krabic a krabiček. A na nekonečné geocestě čekají další. Tak ať to stále baví.
doktor si prihodne vybral nick, aby tomu sroceni v blazinci mohl pozdeji sefovat :)) tak fajn, dalsi litr se blizi. gratulujeme. ![]()
Skvela prace !! Moc gratuluji!
Gratuluju k velmi kulatemu cislu - ta tisicovka je uz fakt na dohled
!!!
Gratulujuuu !! To je fofr, jen tak dal !!! Venku uz je jaro, tak sup sup, hledat dalsi krabicky…
Pane doktore, vam to kesovani tak krasne jde:-)) Tisicovka se rychle blizi. Honzo, moc gratuluju.
Honzo gratulujeme. Jedes jak buldozer. At se stale dari
Třikrát hurá Doktorovi