Zcela vyjimecne jsem si toho vsimnul prvni, takze Honzo uz jen kousek a 1. 1k je tvoje
Takze gratuluju a at tu latku do konce unora pez problemu prelezes. Pak uz na tebe budou cekat pohodove multinky,
kdy misto 30-ti jednohubek za den si das jen jednu krasnou multinku a pripises si bodik
Alespon budes mit vic casu se porozhlednout po okoli ![]()
A breberky se pridavaji k velike gratulaci a prejeme, at to i dal slape jako ted!!!
Gratulujeme Honzo! A těšíme se na bujaré oslavy 1000 spojené s geopupendem... [:)]
M+3
Hej pán doktor
Hej, Pán doktor
E,G,F#, F, E
K Evám slečna g#mihlavu kloním Aa vo vás lásky Eniet.
ESám sa tou g#miláskou brodím Aa vo vás smúti Esvet.
Chcel by som EplakaťA, chcel by som EsmútiťA.
Ja Echcel Gby F#som FnemôEžem. F#, A
EHej, F#pán doktor, tak Apovedzte mi prosím čo je to so Emnou
Heej, pán doktor, ja plakať dávno nemôžem.
K vám slečna hlavu kloním a vo vás lásky niet.
Sám sa tou láskou brodím a vo vás smúti svet.
Chcel by som plakať, chcel by som smútiť.
Ja chcel by som nemôžem.
Hej, Pán doktor, tak povedzte mi prosím čo je to so mnou
Heej, Pán doktor, ja plakať dávno nemôžem.
Nemôžem.
A touto znamou slovenskou rockovou piesnou gratulujem do Pardubic [:)]
No, to byl ale finis pred odjezdem na lyze [:D]. Chapu, muselo to byt. Ted, kdyz budes tyden na snehu a mistni kese pujdou najit jedine s uhelkou, tak to proste muselo byt [:D] Az se vratis, budes mit takovy geohlad, ze urcite dotahnes tu 1000 za tyden [:D][:D][:D]
Bravo, pernikari [;)]
Taky moc gratuluji a tipuji ten litrik tak do pulky brezna, spise ale driv [:)] At ti to i nadale sbira s takovym elanem jako doposud…
Teda Honzo… moc gratuluju. Mám co dohánět. Tak si užij na horách a já se pokusím stáhnout náskok. Nashle na pupendu!
Gratuluju - k tý tisícovce už chybí fakt jen jeden malý krůček [;)]!!!
Doktore ty slapes jako skvele serizene svycarske hodinky !! Tak nepolevuj. Hvezdna brana je uz na dosah a pupendo taky ceka !!! Moc gratuluji. [;)]
hele dokturku, brzdi, brzdi, nebo do roka nebudes mit co hledat :)) gratulujeme.
Veeeelka gratulaceee!!! To byl fofr a co teprv bude ta posledni stovecka, vid? [:D] Tak sup sup, uz je to na dohled a pak konecne muzes trosku zvolnit a zacit si to poradne uzivat! [;)]