Doplneni D/T tabulky a T4,5 a T5 kese v Praze a okoli

Hledam spolecnost na doplneni D/T tabulky, chybi mi:
T 4,5 - D 2,5 4 4,5 5
T 5 - D 1 1,5 2,5 4 4,5

Termin - treba na pul dne o vikendu.
Treba ted v nedeli odpoledne, pristi vikend bud dopoledne nebo odpoledne.
Mirna tma neni prekazkou…
Auto a vybaveni k lezeni mam.
Muzu zajistit i cca 2 m dlouhy zebrik, treba na D.I.Mendelejev.

Ale odlovim i dalsi kese v podobne obtiznosti v okoli Prahy.
Konkretne treba:
[cache]GC218XW[/cache] - D.I.Mendelejev
[cache]GC2Y90M[/cache] - Krizek 2011 / The cross 2011 (Hard version)
[cache]GC25RCG[/cache] - Lekarska #5: Dejiny lekarstvi (Bonus 1)
[cache]GC2T82Z[/cache] - Areal zdravi
[cache]GC11FNV[/cache] - SKALKA U REKY
[cache]GC34K5T[/cache] - Cakovicky ze vsech stran - Zapad
[cache]GC15Y9R[/cache] - Delle amazzoni salto
[cache]GC36ENX[/cache] - Cakovicky ze vsech stran - Sever
[cache]GC1XXTB[/cache] - X never marks the spot

Vodni kese bych radeji nechal na jaro…

Já bych šel, tento víkend můžu kdykoliv. Žebřík můžu zajistit i delší (až 5m), ale nevím, jak se vejde do auta - složený má cca 2m. Věci na lezení nemám, ale zkušenosti s lezením jo..

No tak s zebrikem muzeme dat D.I.Mendelejev, do auta se mi vejde, mam Fiat Ulysse, bez zadnich sedadel je lozna plocha 220 cm.
Kde bych te s tim zebrikem mohl vyzvednout?

Taky mi chybi prava spodni cast tabulky. Mate nejaky konkretnejsi casovy ramec???

Ja vim ze muzu v nedeli odpoledne, tak od 13:30-14:00 do 19:00.

Ja ted musim odejit z prace, ozvu se vecer.
Na planovani mame jeste celou sobotu.

Tak musim byt doma uz pred sestou, proto pro urychleni bych dal sraz rovnou u Cakovicky Sever, tak ve 14:30. Muzu nekoho odvezt z Proseka, odjezd tak ve 14:00 z parkoviste u hrbitova, ulice Stoupajici.
Ze severu bych pokracoval na zapad a pak asi na D3/T5, vic uz nestihneme.
D.I. a dalsi vzdalenejsi nektery dalsi vikend nebo o dovolene v pracovni den.

Me chybi:
4,5/4,5
4,5/5
5/4,5
Muzu v nedeli odpoledne. Mam 4,2m teleskopicky zebrik (slozeny ma 1m) + lezeci vybavu.

Tak ja dorazim na to parkoviste u hrbitova v nedeli pred 14:00. Muzu vzit nekoho po ceste, pojedu z Jesenice - bud rovnou pres centrum na sever nebo po Jizni spojce pres Prumyslovou. Ten zebrik zkusim narvat do auta.

Z kesek v dane oblasti mi chybi Cakovicky S a Skalka, takze se rad zucastnim. Pokud plan vydrzi, dorazil bych na 14:30 ke kesce. Vybaveni nemam a auto, jak to tak ctu, nepotrebujete. Kdyby ale chtel nekdo odvezt napr. z metra Letnany, muzu se tam otocit.

Sice mam tuhle cast tabulky co je v planu jako prvni cast hotovou, ale prijedu se zucastnit teto vypravy:-) Tedy pokud se nic nepohnoji:-)

Kdyby chtel nekdo vzit nebo pro pripad, ze bychom se nemohli najit na miste srazu, moje cislo na mobil je 602436803. Zebrik jsem do auta narval.:wink: