Doplneni D/T tabulky a T4,5 a T5 kese v Praze a okoli

Tak tady je novy seznam, videl bych na nedeli pristi vikend, ale mozna uz v sobotu odpoledne od cca 15 na kese, kam se da dojet ze Zlicina.

[cache]GC218XW[/cache] - D.I.Mendelejev
[cache]GC2Y90M[/cache] - Krizek 2011 / The cross 2011 (Hard version)
[cache]GC25RCG[/cache] - Lekarska #5: Dejiny lekarstvi (Bonus 1)
[cache]GC11FNV[/cache] - SKALKA U REKY
[cache]GC15Y9R[/cache] - Delle amazzoni salto
[cache]GC1XXTB[/cache] - X never marks the spot
[cache]GC2E2PW[/cache] - Filmovy let 22-03
[cache]GC1XX97[/cache] - Prague bridges 21 - Trojsky tramvajovy most - seshora!

Pokud potřebuješ nosiče lan, jsem zde!

Tady máš novou 5/5 http://coord.info/GC3724E:smiley:

5/5 uz mam, zatim staci jedna.
Mel jsem 3, ale u dvou byla snizena obtiznost.
Nejtezsi je najit 5/4.5 - nechcete nekdo takovou zalozit?

na filmovy let bych se pripojil. Ten mi chybi.
Mam v planu (do doplneni vseho):
Filmovy let
Dehenicka skala
Alvarez 3

Jak velka je sance ze pujdes na neco v sobotu odpoledne?

já bych se klido pído na nejakou kesku také přidala. Mám lano 2 sedáky:-)

v sobotu odpoledne bych se přidal určitě, v neděli max. do 14 hodin. Za mně je ideální začít Mendělejevem.
Vybavení ani dopravní prostředek nemám.

JUUU to vypada zajimave ..ze bych zensky presvedcil ze pristi nedeli chteji pect ??? :slight_smile:

Sobotu nemuzu to uz je plno

Tak na me bohuzel vlezla nejaka choroba.
Takze nejdriv v tu nedeli 4.12.

Škoda. Tak snad příště.
Běž se vypotit a pamatuj, že ze všeho nejzdravější je intenzivní pohyb na zdravém těle :slight_smile:

JA podle prvniho prispevku rovnou se 4.12. pocital :slight_smile: Tak se upaluj potit …i kdyz u nekterych (Skalka nad rekou) to prej uz bude divocina – zejmena pristup nahoru pokud to nejak rozmekne ci namrzne.

To zni dobre. Pristi sobotu bych sel take rad. Pokud look nepujde, stejne navrhuji se na neco vypravit… Vybavu mam. Mam na cas pujceno grigri, tak si s tim chci pohrat, at si osaham rozdil proti prusikum a jumarum…

Dostíku, sice se tady plánuje příští neděle, ale klidně bych se přidal i v sobotu, protože naopak v neděli nevím v jakém budu stavu po sobotním večeru, který bude asi náročnější.

Tak jsem se v pohode uzdravil a v nedeli muzu vyrazit.
Dal bych:
GC2E2PW - Filmovy let 22-03
GC1XXTB - X never marks the spot

Sraz tak ve 14:30 u Filmovy let 22-03.
Muzu svezt 2-3 lidi, pojedu s Proseka tak ve 14:00.

Hodilo by se nejake vhodne nacini pro nastreleni toho Xka, ja mam prak z rybraskych potreb, hromadu provazku a matek a jeden silnejsi provaz (2,8 mm - 50 kg - bohuzel jenom 31m).
Kdyztak to zdolame prusikovanim primo po kmeni :wink:

Pokud se furt mluví o neděli tak se připojím na filmový let, na X asi kašlu. Pojedu z Pankráce a pár lidí taky mohu vzít.

Ano, mluvim o nedeli.

Nedele a Pankrac to zni dobre – navic smerem na Sever – sice mam vecer jit na koncert, ale za tmy se asi nic konat nebude :slight_smile:

Co takhle, kdyz se jede timto smerem jeste udelat treba Poznejte folkovou pisen, Poznejte cesky film a Poznejte zahranicni film ---- mam vylusteno, jsou spravnym smerem a maj moooc hvezdicek :slight_smile:

To bychom mohli dat zpatky, cestou na Xko.
Ja mam zajem zejmena o Folkovou pisen, ktera se mi hodi do D/T tabulky.

nedele 14:30 u filmoveho letu snad pujde. Z poznate … se mi hodi zahranicni film. :slight_smile: