nemáte někdo doporučení nějakých opravdu dobrých nočních keší v Praze a blízkém okolí? Prošel jsem Noční můru a docela mě to nadchlo, tak jsem si říkal, že dokud je brzo tma, tak se toho musí využít. V plánu mám nějaké od Hraběnky pod Suchdolem, ale rád bych doporučení nějakých dalších.
Já bych z vlastní zkušenosti rozhodně doporučil [cache]GC17BVX[/cache] Prazska strasidla - Mala Strana, Hradcany. Moc se mi líbila a vůbec mi nevadilo, že jsem při tom stihl fest promrznout.
Chlapina: myslím, že v jiných vláknech pár tipů najdeš. Už se to tu řešilo víckrát…
Jinak za sebe můžu doporučit např: Horor cache, Buď připraven,noční dobrodružství, Smrtihlav, všechny Hraběnky, Temná Amazonie, Za Šárkou z baterkou, Noc zúčtování atd…
Ale klidně si můžeš dát nějaké multiny v noci. Např: Ztracené moře, Cesta na jih, Po modré od modré atd. Nebo kanálovky…
Myslím, že dost tipů mám v oblíbených, nebo na vitablondak.cz. Snad všechny jsem šel v noci, takže to máš ověřeno:-)))) A máš to tam s prokliknutím rovnou na keš, takže sem nebudu opisovat čísla:-))