Doporučil by mě prosím někdo zajímavé cache v této lokalitě?
To bych potřeboval taky, ale ještě je čas.
To já mám taky ještě čas (do Listopadu), ale radši už si všechno podzimní cestování plánuju teď.
A mapu Paříže (Legend) - o té by někdo nevěděl?
Pro všechny GARMINy jsou mapy stejné, výborné mapy jdou najít tady
Jestli najdeš nějakou hodně dobrou Pařížskou, kdyžtak sem na ní napiš odkaz.
Zítra odjíždíme na opožděnou svatební cestu (z pohledu manželky)/lov kešek (z pohledu mého) do Paříže. Sice přímo v Paříži pobudem pouze dva dny, ale jestli stihnu něco odlovit určitě po návratu doporučím (nebo nedoporučím podle situace).
povedal by som, ze sa da odporucit v zasade vsetko okrem Parizskeho Travel Bug Hotela II, to je uplne zbytocna cesta. Najkrajsie chache su samozrejme okolo Notre Dame a Cukrovej homole alias Sacre Coeur, krasna je multina na Pére la Chaise, atd.
pekna je multi v Cite
a obecne cokoliv co je alespon small v centru nebylo spatny (jako ze takovy byli asi 4 ![]()
Paříž jsme navštívili v srpnu-odlovili jsme bez problémů multicache u Eiffelovky.Pokud pojedete i do Versailles jsou dve v parku, ale pozor jedna byla zřejmě nefunkční, ačkoliv nebyla disablovaná-chce to podívat se do listingu.V samotném městečku je další, bezproblémová, zajímavé uložená.
Tak jak jsem slíbil tak konám:
Určitě nevynechejte tyto kešky:
Multina u Eiffelovky [cache]GCZB7M[/cache]. parádní provedení a časově nenáročná.
Pěkná procházka po ostrově je [cache]GCQTP6[/cache]. Jen pozor finále bývá hodně obtížné odlovitelné během dne.
Jinak jsme ulovili většinou micro nebo virtual. Více v profilu na GC.com
multina u eiffelovky už není, ale na multi ostrově patří mezi to nejlepší, co jsme kdy ve městě hledali. Pěkně jsme si ji užili a můžu ji každému, kdo do Paříže dojede keškovat fakt doporučit. ![]()
Taky se chystáme, zatím zápasím s nějakou lepší mapou.
Byli jsem v září a dobrá je tradiční pod eifellovkou [cache]GC1EWJG[/cache]. Jen pozor, je tu docela velký provoz.
a nejvíce se nám líbila tradiční [cache]GC18DNC[/cache] je na hřbitově. Takže i mé fotografické nadšení bylo ukojeno a ještě jsem si odvezl asi tři GC. Tuhle fakt doporučuji.
Tak ta keška pod Eiffelovkou už není, ale nás zaujala [cache]GC1EW99[/cache], která je na místě perfektního výhledu na věž. Mimochodem, tady jsme viděli snad nejdelší frontu v životě ![]()
Co mě překvapilo, tak po Paříži jsou na vzácné výjimky jen samé mikro až nano kešky. Dalo nám to práci najít small krabičku pro náš GC a shodou okolností zrovna zmiňovaný hřbitov [cache]GC18DNC[/cache].
Podařilo se nám při lovu dvakrát potkat geokolegy z jiných zemí. V Louvru jsme na kolegy z Německa narazili jen díky zavěšeným GPS na krku a stejné trase ke keši ![]()
Mimochodem, virtuálky jsou v Paříži lehké, doporučujeme třeba zrovna tu v Louvre [cache]GC6612[/cache], kterou zakládal chlapík z Anglie, který má na svědomí i virtuálku Staré město v Praze.
Signál tam asi bude dost mizerný, co?
A co Fontainebleau a Versailles?Kešoval tam někdo z vás?
Ahoj,
před vánoci jsme taky byli v Paříži, kromě těch, co už tady byly doporučeny, jsme si zajeli do Buloňského lesíka a byli jsme nadšeni [cache]GC1JT98[/cache](The Cave and the pond)- akorát myslím, že u nás by nebyl terén 2 ale aspoň 4. Ve Versaille jsme stihli našli akorát tuto[cache]GC23F8[/cache]. Pak doporučuji [cache]GC1CT3B[/cache]. Není vůbec špatné zajet si jinam, než turistické centrum, nám se tam moc líbilo:).
Chtel bych poprosit nemohl by mne nekdo vyexportovat - pokud to jde parizske cache abych je mohl jako body nahrat do legenda? Nikdy sem to nepotreboval, tak nejak ani netusim jak by to slo udelat ![]()
Diky moc.
My jsme byli v Parizi na poznavacim zajezdu a muzem doporucit:GC1PMBM, GC1Q37Y, GC1EW9V, GC1HTZP, ta posledni se nam libila nejvic a protoze kaceri vsech zemi meli ten den napilno, tak jsme tam meli i maly event s kacery ze zahranici. Pro mnozstvi bezdomovcu v okoli jsme vzdali:GC18DMN, vzali jsme to tedy spis turisticky nez nejak moc kacersky,ale libilo se nam tam.
Před dovolenou bych oživil tohle téma. Koukal jsem, že spousta keší zmizela a nové se objevují.
Co byste v Paříži doporučili, něco opravdu "Must have"? ![]()
Z Paříže jsme minulé léto stihli jen 24 keší a kdybych měl dát dohromady, které se líbili nejvíce, tak určitě jedna kousek od Eifelky [cache]GC1QHFC[/cache], pak Louverská [cache]GC1CA9C[/cache]. To jsou obě tradičky na celkem frekventovaných místech.
Pokud budeš mít čas a přístroj na wherigo, tak doporučuji [cache]GC1DJ9Q[/cache]-moc pěkné wherigo v parku. Sice je nyní disablované, ale třeba ji obnoví dříve, než se do Paříže vydáte.
PS: malá prosba pro všechny, co se chtěji podělit o nějaký ten tip. Dávejte kod keše do [ cache ][ /cache ], bude z toho klikatelný odkaz a bude se s tím lépe pracovat než jen s GC kodem formou textu, díky.