Doporučení: Vídeň

Doporučil by mi prosím někdo zajímavé kešky v této lokalitě?

Tak toto byl masakr :D:D:D, co Vláďo ?

Přečti si http://www.poklady.com/wien-caching, třeba to k něčemu bude

Treba toto [cache]GC11PM4[/cache] je luxus (TB Hotel) :wink:

Mně se hodně líbil travel bug hotel [cache]GC11XNX[/cache]. V nejturističtějším centru, mezi turisty na ulici, obrovská krabice a přitom bezpečná.

Mi v paměti zase z unorove vypravy utkvěla [cache]GCYPFV[/cache] Powerduck

chystas sa cachovat na predmestie Bratislavy? :smiley:
tak potom urcite chod na cache http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=75d0b582-4ab4-44da-9c12-cbdc4699d1b9, to je absolutna pecka.

Hlavně samotný odlov mezi japonskými turisty je suprový :D:D:D

Mno, do Vídně asi pojedeme pendolinem, nevím ale, jak dlouho stojí v Bratislavě…

Když jedeš Pendolinem do Vídně, tak nejedeš přes Bratislavu…pokud to nezměnily.A jinak Pendolino čeká ve stanici tak 3 minuty.

to je neporozumenie vtipu / Vieden je predmestim Bratislavy, capito? :smiley:
Obe mesta su od seba vzdialene 63 km, toz to je taky insidersky joke…

…a Bratislava je zase předměstí Brna :smiley:

EDIT: to mně připomíná jeden vtip :D, respektive záznam konverzace letadla a řídícího střediska :smiley:
Pilot: "Dobré ráno, Bratislavo."
Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň."
Pilot: "Chystáme se na přistání, Bratislavo."
Věž: "Tady je opravdu Vídeň."
Pilot: "Vídeň?"
Věž: "Ano, Vídeň!"
Pilot: "Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy."
Věž: "OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva."

Ještě bych potřeboval poradit s jednou věcí… :expressionless:
Nevíte někdo o dobré free mapě Vídně.
Něco jsem našel, ale jednu mi GPS ingnoruje (poslal jsem přes sendmap), a druhé je nic moc :(.

Me se líbila multi GCHYZ7 Winnie the Pooh v Donauparku, finalka je opradu laaarge B):wink:

Tu už mám na listu "k hledání", teď bych spíš potřeboval tu mapu :frowning:

No já mám Mapsource European Metroguide (stazenou z DC;)) a jsem spokojený, sice je neroutovatelna, ale nevadi mi to. Na routing mam v aute Mio…

Dostaneš ji do GPS?

Robil som update inej mapy v GPSke, tak som tam priplacol aj metroguide a normalne cumim, ale vyzera ze funguje :slight_smile:

Vypol som si vsetky mapy, zapol som len metroguide a prave si pozeram letisko Swechat :slight_smile:

A metroguide se sežene kde? Poslal by mi to někdo případně torrentově?

Jasan, uplne v pohode, je to teda verze 2004, ale to snad ani tolik nevadi. Jediny co je oproti origo nefunkcni je ten routing…