Doporučíte multicache v Praze?

Dnes mám náladu na nějakou pěknou multinu. Ne moc dlouhou, tak na hodinku. Aby šla lovit i v noci a nebylo potřeba žádné speciální vybavení (takže Styx nebrat :)), čelovka povolena.
Tak vo vy na to? Doporučíte nějakou pěknou?

V dobrom spominam na GCH2XZ :wink:

Cat’s Eyes jsou určitě super. Pokud máš pořádnou čelovku, tak taky Noční Můra, obě v noci dokonce být musí.
Z ne nutně nočních:
Pevnost Vyšehrad,
[color=gray]Alta Vista I - Baba[/color], , tam to vlastně ale asi bude chtít světlo na ty odkalovací nádrže :frowning:
Bila Hora
On Her Majesty’s Secret Service #1: The Bridge je taky parádní. No a určitě ještě mnoho dalších.
edit: Horor cache by mohla být zajímavá k večeru až v noci :smiley:

Pred Pevnosti Vysehrad jsem byl uz nevim kym varovan, ze na nektere indicie neni po setmeni videt.. nevim, co je na tom pravdy, v duchu jsem ji z popracovnich lovu vyskrtl.
Pekne klasicke parkove na severu Prahy: Relax v haji [cache]GCY6EK[/cache] a Cimicky haj [cache]GCY0CM[/cache], Distant mountains, close sky [cache]GCJBGY[/cache]. Tyhle jsem zrovna lovil za svetla.
Na jihu Prelozeny Pacific [cache]GCWE6X[/cache], Podel vody [cache]GCW49X[/cache] (delsi), Bazanti raj [cache]GCV0A6[/cache]. Tyhle odloveny vecer.
(ja se sice tvarim jako hrozny snob, co nelovi prazske cache, ale ono se to temi popracovnimi odlovy nasbira, viz mapa)

Díky za tipy, rychle něco vyberu a hurá na to! :wink:

Už je pozdě, ale přesto ještě reaguju, speciálně na ten Vyšehrad: já ho teda za tmy dal. I když, pravda, chce to trochu fantazie. Hrozny na soše jsou vidět dost blbě a hlavně hřbitov, na němž je jedna z indicií se přibližně se setměním zavírá. Ale jak říkám, jde to.
Těma parkovkama na severu si nejsem moc jistý, že zrovna za tmy jsou ideální.

Však těch "výhradně nočních" máme v Praze docela dost, ne? Kočičí oči a Noční můra, a pak taky malostranská Strašidla nebo toulání Kinskou.
No a v neposlední řadě je za tmy dobré lovit kešky (nebo aspoň finálky) kde bývá přes den přemudleno. Jako třeba Fane nebo Royal Road (ha ha… zrovna dneska byli v širokém okolí od ní dohromady 2 mudlové, ale cca. 5 metrů od ní… a vydrželi dýl než já :-()

Tak nakonec jsem zvolil Kočičí oči a když už jsme byli v oblasti, tak jsme si pak šoupli ještě Přeložený Pacifik. Dvě a půl hodiny čistého času bloumání po Krčském lese :). Ale stálo to za to! :stuck_out_tongue:
Ještě jednou díky za tipy, určitě jsem jich nevyužil naposledy :wink: