Zdravím. Jsem kačer spíše začátečník (něco přes 40 nalovených keší) ale už začínám pociťovat že iPhone není to pravé ořechové. Doporučte mi nějakou GPS, do které by šli lehce nahrát listingy se souřadnicemi, hinty a při nejlepšim i obrázky (jestli je to vůbec možné). Moc se v tom nevyznám, tak budu rád za každý tip. Velice bych ocenil, kdyby jste mi k GPS připsali i nějaké podrobnosti apod. Před všem děkuji za odpovědi ![]()
Poradim ti jedno, vec, kterou ocenis vzdycky, kdyz neco nebude vedet - je to bud tlacitko HLEDAT v levem menu, pripadne HLEDAT v pravem sloupecku. Zde napises to, co chces a system ti to vyhleda. Zkus to aplikovat kuprikladu na dotaz, ktery si zde polozil.
iphone není přavé ořechové snad na nic:-D, možná tak na podložení kejvavýho stolu
dygestor: opravdu si me uprimne rozesmal. Ale chapu to, kdyz na neco nemam, tak to aspon poplivu, ze?
Zkus Garmin-Oregon nebo Colorado podle toho kolik máš na to financí. Všechno najdeš(návody,rady,řešení problémů)tady pod volbou Hledej v levém sloupci.
Nechci ti to rozmlouvat ale momentalne Garmin vydal par novych modelu, a je dost mozne ze v zahranici pujdou ceny starsich modelu dolu, u nas rozhodne ne, nebo tomu alepson neverim.
Z nove vydanych stoji za zmminku Etrex, a pokud se chces rozsoupnout tak Montana.
Pokud ze starsich tak jak radi kolega WAW
Tak to budu trochu oponovat sám sobě ale jak tu kolega napsal tak zkus Garmin etrex řada 10,20 a 30 novinka za rozumný peníz. kde hledat? Garmin.cz (např.)