Kousek Brna se chce o víkendu vydat do Prahy. Tentokrát to ale nebude kombajn akce - bude stačit pár keší, které však musí stát za to.
Jednou takovou bude s největší pravděpodobností Stalker cache. I když je už zjevně na konci svého života, snad ještě do víkendu vydrží. Zvažovali jsme také chválený Matrix, který je však od víkendu disablovaný. Takže kam dál?
Hledáme multikeše, které se dají zvládnout za několik hodin. Měly by být zajímavé spíš příběhem a zajímavými a neznámými místy než třeba délkou, kterou je nutné projít. Protože rozdělané multiny asi nebudeme moci jednoduše dokončit jindy, tak by ve výběru asi neměly být super extra obtížné kešky.
Mohli byste nám ze své zkušenosti doporučit pražské Best of? Díky.
Mne se z prazskych multi cachi, ktere jsem zatim prosel, hodne libily tyto: On Her Majesty's Secret Service #1: The Bridge (GCKP9M), ...a Libni zdaleka se vyhni (GCPAT4), Alta Vista I [Baba] (GCHGR8), pokud budes v Praze i pres noc tak Cat's eyes (GCH2XZ). Pak samozrejme uz zmineny Stalker a urcite mnohe dalsi. Taky muzes kouknout treba do Dorcadionova bookmarku, prazskych cachi tam ma take dost.
edit: Nestydata bude urcite taky sranda :-)) (GCT06X )
Jojo, On Her Majesty’s Secret Service #1: The Bridge je super, mě se ještě moc líbily Piskovce/Sandstones (GCH6ZA) a příjemná je také Fitness cache (GCN8R0)…
na stalker cachi jsem byl dneska a nic moc, z pulky je to zasypany a z druhy odvezeny, prorezany, rosolu sotva pul sklenicky, koule zrezla… Nedoporucuju.
[quote]
seedcorp: na stalker cachi jsem byl dneska a nic moc, z pulky je to zasypany a z druhy odvezeny, prorezany, rosolu sotva pul sklenicky, koule zrezla.... Nedoporucuju.
[/quote]
No jo, pokrok bohuzel nezastavis a nic neni na veky. U tehle cache je to hodne velka skoda.
Btw. Kdo potrebuje do pasma ochranne pomucky jine nez matice a konak je houby stalker, muze se rovnou nechat zamestnat ve vyzkumaku a ridit si hezky z teplicka kanclu roboty [:P]
mrzi mne, ze se ti stalker nelibil, ale clovek se nemuze zavdecit vsem, vetsine lovcu co znali namet se libil.
a komentare o stavu cache ignoruji, clovek, co nezalozil zadnou vlastni cache nevi, co je to cache udrzovat v chodu. zvlast jezibabi rosol, co stalkery vylevaji, nemam cas a prostredky tam behat kontrolovat po kazdem logu
a zvlast kdyz cache konci, nebyt eventu, je uz zaarchivovana, takle to planuji udelat v den eventu
a bookmarkem si klidne posluz, udela li ti to radost....
[quote]
seedcorp: na stalker cachi jsem byl dneska a nic moc, z pulky je to zasypany a z druhy odvezeny, prorezany, rosolu sotva pul sklenicky, koule zrezla.... Nedoporucuju.
[/quote]
Stalker? - jedna z absolutně nejlepších tématických multikeší v ČR. Tož tak, milý Seedcorpe. Prosím, ukaž mi, co jsi Ty vytvořil za pěknou a zajímavou kešku?? Řekl bych, že 0 od 0 pojde... [:(]
Vsechno je to v lidech. Ale kdyz clovek zna knizku a ma trochu fantazie, tak ma tahle cache i v soucasnem stavu uzasne kouzlo. Proste Pasmo je Pasmo. Ale to si musi kazdy zazit sam na vlastni kuzi.
Už jsem to psal do samostatného threadu v sekci Oznámení. Osobně ji velmi doporučuji, během několika hodin poznáte víc kanálů než běžný brňan za celý život Je to tak na půl dne, pokud budete mít správné vybavení.
Nejlepsi prazska cache je bohuzel momentalne disablovana: GCR6WR - sice to neni multi, ale po odlovu se da sednout na vlak a jet cachovat do Krasu [link]
Par prijemnych multi na vymyti hlavy po praci by se tu taky naslo, ale nic, za cim bych jezdil 200km, mozna ti spis poradi mimoprazsti.