Zdravim, vcera jsem se dozvedel, ze mi krachla doprava na event.
Chtel bych se tedy zeptat, jestli by se nenaslo mistecko v nejakem aute z Brna[:)]. Pripadne jestli nekdo planuje jet autobusem, ze bych se pridal.
Diky moc snad se nekdo najde[:P]
Zdravim, vcera jsem se dozvedel, ze mi krachla doprava na event.
Chtel bych se tedy zeptat, jestli by se nenaslo mistecko v nejakem aute z Brna[:)]. Pripadne jestli nekdo planuje jet autobusem, ze bych se pridal.
Diky moc snad se nekdo najde[:P]
Taky se da jet vlakem. No vazne, courak osobak sice jede dve hodiny nebo vic, cimz je proti autobusu mimo hru, ale behem dne jede i par Spesnych vlaku, ktere HMM. Tak jsem se mrkl do jizdniho radu a nestacim koukat. Takze jezdiLO par primych spesnych vlaku, ktere to zvladaly za hodinu a pul, cimz uz autobusu konkurovat mohly. Ovsem strategie CD je tak genialni, ze tyhle spoje zda se zrusili... :[
Takze zbyva uz jen dodat, ze z vlaku by se dalo vtipne na nekolika mistech vyskocit a jeste si cestou zakesovat :] - co treba Ivancicky viadukt, Brezanske vetrniky... a pred Hodonicemi je moznost jen tak z vlaku zkontrolovat, jestli uz se Tlusty Zluty Kluk nevratil domu...
Ale kdyz uz clovek jede na prestup dvema courakama, tak ho na vytvareni dalsi pauzy v ceste asi prejde chut. No jo, tak nic.