Ačkoliv Dorcadion v posledních měsících trochu polevil v souboji o titul “The most furious Czech geocacher - Nejzběsilejší český geocacher”, i tak brzy dosáhne dalšího významného milníku. Předem gratulujeme a fandíme: Do toho! Hurá na ně!
Michale, pogratuluju ti tak, jak nám vždy na konci měsíce gratulují v práci, díky které je pro mě pohodový popracovní odlov v 16:10 termínem z kategorie sci-fi. Tak tedy: Dobrý, super, skvělej úspěch, díky...ale...těch pár stovek na prvního tam prostě pořád chybí....Gratulace končí obligátní tajemnou mantrou víhevtu foloud čelendžis lajkdys. Tak se napříště doufám patřičně pochlapíš, vkládáme do tebe velké naděje, přesto, že to není jen o bodech. [;)]
Také blahopřejeme a pozdravujeme celý team…
Teda Dorki, ty jedeš!!! Moc a moc s Imaginem Tobě i Tvým geogirls gratulujeme! Jen tak dál!
tak bylo mi cti, ze jsem byl urcen jako kameraman, abych natocil svihlou dorciho sedmnactistovku. [:)] po te gratulaci v terenu tedy jeste jednou elektronicky. gratulujeme.
Kdyz jsme spolu kecali u Fata morgany, tak jsem netusil, ze jsi tak blizko u dalsiho milniku. Tak ti blahopreju a preji ti mnoho a mnoho povedenych pixlicek a mnoho zazitku z cest po vlastech Ceskych i jinnych.
Michale gratuluji Ti k dalsi dosazene mete.
Jirka
Pěkně jedete [:P]!!! Gratuluju a už se těším na nějakou společnou oslavu!!
Blahopřejeme Dorkimu a jeho girls ke zdolání další mety. Nechť Vás šipka i nadále neomylně vodí k vytyčeným cílům.
Michale...co k tomu cisilku dodat ? Snad jen - at te to bavi porad tolik jako do ted !! A taky jedna gratulace z Pernikova, samozrejme !!!!!!
Michale, takhle maji slapat spravne serizene svycarske hodinky. Moooc ti gratuluji a jen slapej dal co to da !!!
V záplavě jubilantů jsem málem přehlédl, že jsi se svým teamem překonal další milník. Velká gratulace a hodně štěstí při lovu dalších krabiček.
Dorki, nechcel si Ty po 1000ke zvolnit a venovat sa rodine a inym konickom? [:D] Gratulujem [:)][Y][^]
To je fofr ! Ale až začne platit Schengen nebudeme stačit gratulovat… [:D]
Co dodat k tomu co uz bylo receno? Snad jen ze gratulujeme i my [;)]
Jejda, tohle jubileum mi nějak uniklo.Takže pozdě, ale přece přidávám gratulaci z Vinohrad a držím palce do dalších dobrodružství.